Oglasila se Anelova žena nakon što ga se otac odrekao: "Šokirana sam, mnogo puta sam plakala..."

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Velika prašina se digla u regionu nakon što se čulo da zvezda reprezentacije Bosne i Hercegovine, Anel Ahmedhodžić, neće više nastupati za nacionalni tim.

Reagovali su svi, navijači su vređali njegovu ženu, pa se javio otac koji je svašta izjavio, da bi se na kraju odrekao svog sina.

Sada se oglasila i Marijana, Anelova žena, koja je rekla da nema nikakve veze sa odlukom muža da ne igra za reprezentaciju, te da je to odluka fudbalera i samo njega.

- Toliko sam šokirana i tužna ovim užasnim porukama i napadima koje dobijam na ljude koji misle da sam ja razlog zašto Anel više ne igra za Bosnu. Nikada nisam imala ništa s tim. On je odrastao čovek sa sopstvenim izborima. Nikada nisam i nikada neću imati izreku o bilo čemu što se tiče njegovog fudbala, jedino što sam radila je da podržavam šta god on odluči i uvek ću. Bila sam tako ponosna što je moj muž igrao za svoju zemlju, zašto bih ga dođavola naterala da prestane da to radi? Iz kog razloga tačno? Svaki put kada je imao utakmicu, uvek sam išla u Bosnu da ga bodrim, na svaku utakmicu! Mnogo puta sam bila u suzama na utakmicama jer sam bila ponosna na njega. Da ljudi pomisle da ću ga naterati da prestane to da radi iz nekog razloga. Ne mogu da razumem... I ja sam tužna što više ne igra tamo i nadam se da će se vratiti u budućnosti, jer znam koliko voli svoju zemlju i svoje navijače - napisala je Marijana.

Marijana Ahmethodžić Foto: Instagram/Marijana Ahmethodžić

(Telegraf.rs)

Video: Troicki: Novak je tu sa nama pored neuspešne grend slem sezone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drekavac

    11. septembar 2024 | 15:14

    A ne zna mlada srpski ?

  • Bale

    11. septembar 2024 | 16:20

    Imao sam druga koji je zbog supruge i taste toliko propao u zivotu, da nje smeo majci na sagranu otici. Stanovao je kod sestre i zeta, besplatno, nije placao nista, cak ni sestri nije smeo doc od te supruge i taste. Ovaj se zacopao do usiu a dobit ce korpu kad tad i istresat dobru lovu za njih. Pao je u klubu kao igrac, Shefild ga prodaje, napusta Repku, nema kontakt sa roditeljima. Tu treba dobar psiholog da pomaze.Ja licno da zenim drugu vjeru, nema sanse da bih joj dozvolio da menja svoju vjeru. Nadam se da grijesim, dobar je Anel talent, krenuo je pogresnom ulicom.

  • Poaro

    11. septembar 2024 | 17:57

    Ne razumem zašto ga se odrekao?Ne treba mu veća kazna od žene ovakvog profila!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA