"Nisam prešla u islam zbog Anela, već...": Ovako je Marijana pričala o ljubavi sa igračem koji je napustio BiH

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Pravo niotkuda, supruga doskorašnjeg reprezentativca Anela Ahmedhodžića, Marijana Cecilija Ahmedhodžić, dospela je u žižu javnosti i mnogi je krive da je ona razlog što je pomenuti defanzivac napustio selekciju Zmajeva!

Ahmedhodžić je, podsetimo, odlučio da više ne igra za BiH jer je besan na napade koje su dobili supruga, sin i on kao porodica, dok sam dodaje da su i reči njegovog oca doprinele tome.

Njegov otac Mirsad je jasno stavio do znanja da ne voli snajku, poručio je da su ona i njena majka krive za sve, mada je Marijana prošle godine čak odlučila da pređe u islam. Podsetimo, poreklom je iz Crne Gore.

- Odlučila sam da pređem na islam, ne samo zbog ljubavi prema Anelu. Najveći razlog je taj što je islam lepa i tačna vera. To sam učinila zbog sebe, da živim na najbolji mogući način. I to je dovoljno reći o ovoj temi - rekla je za "Avaz" prošle godine.

Za pomenuti portal je svojevremeno govorila i o svojoj vezi sa fudbalerom Šefild Junajteda s kojim ima dete.

- Anel mi je mnogo pomogao u trudnoći i sada kada je beba došla, posebno preko noći, kada nisam mogla da ustajem jer sam imala carski rez. On je bio tu i s ljubavlju mi pomagao i bio budan uvek kada je zatrebalo. Anel je najbolji muž i otac koji se samo može poželeti. Volim ga neizmerno, a posebno kada našeg sina vidim u njegovom naručju.

O slavi koju imaju, Marijana je rekla:

- Kakva slava, mi smo opušteni ljudi i družimo se sa svima. Što se tiče druženja u Engleskoj, uvek se nađe vremena za neku kaficu ili branč s devojkama iz kluba.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    11. septembar 2024 | 14:47

    Blago onom ko rano poludi, ceo život prođe u veselju.

  • Lord

    11. septembar 2024 | 16:18

    Au,koji plastikaner...

  • Devojče

    11. septembar 2024 | 16:29

    "Cecilija" ... 'bem ti Sunce... dobro da nije Cleopatra 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA