Stižu nova pojačanja na Marakanu: Zvezda pakleno spremna za Ligu šampiona!

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Fudbalski klub Crvena zvezda je zabeležila veliki uspeh plasmanom u Ligu šampiona, što je omogućilo i omladinskoj selekciji da se takmiči u najprestižnijem klupskom takmičenju za mlade.

Klub se ne zadovoljava samo učešćem, već teži napretku u odnosu na prethodne sezone.

Trener Nenad Milijaš će imati na raspolaganju pojačanja iz seniorskog tima, uključujući Jovana Šljivića, Uroša Sremčevića, Lazara Jovanovića, Andriju Maksimovića i Veljka Milosavljevića.

Ova odluka će pružiti omladinskoj ekipi dodatnu snagu i iskustvo u njihovom nastojanju da se kvalifikuju u narednu rundu takmičenja.

(Telegraf.rs)

Video: Troicki: Želimo da pobedimo Grčku i da se vratimo tamo gde pripadamo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sima

    11. septembar 2024 | 14:07

    Bas sam srecan zbog pojacamja koja stizu,to znaci da ce rok za obilaznicu oko Krqgujevca da kasni. Ali nije vazno,bitno je da menadzeri imaju posla i da se igra fudbal

  • Rade

    11. septembar 2024 | 15:15

    Paklena pojačanja idi begaj 🤣 to da vredi ne bi došli u Srbiju i igrali na ovim našim livadama otišli bi oni u ligu 5 cu ma sve mi se čini da se ovde neko ugradjuje isto kao i u Partizanu a zna se i ko igrač kao platu 500 hilj godišnje njemu 250 hilj ostatak Braći po Materi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA