Igrao sa Vidićem i bio prvak Evrope, sada osuđen na zatvorsku kaznu zbog 50.000 evra

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nekadašnji brazilski fudbaler Anderson, svojevremeno prvak Evrope sa Mančester junajtedom, osuđen je na zatvorsku kaznu od 30 dana zbog navodnog neplaćanja alimentacije!

Andreson trenutno ima 36 godina i od 2007. do 2015. je bio član Junajteda u kom je nastupao sa Nemanjom Vidićem, a mediji pišu da će kaznu izbeći samo ako plati 50.000 evra koliko duguje.

Odluka je doneta prošle nedelje od strane sudije za porodične sporove u rodnom gradu bivšeg fudbalera (Porto Alegre), ali je postala javna tek u sredu.

Ponuđena mu je opcija da odsluži kaznu u "poluotvorenom" režimu, gde bi mogao da radi ili uči van zatvora tokom dana, ali bi se morao da se vraća noću, prema izveštaju uglednog brazilskog sajta GZH.

Inače, Anderson je bio u središtu kontroverze u domovini pre tri godine nakon što je optužen za pranje oko pet miliona evra putem kriptovaluta. Tada je brazilski list "Globo" javio da je Anderson bio jedan od osam ljudi koji su se nalazili pod istragom državnog tužioca zbog plana da se novac preusmeri sa državne berze.

U penziju je otišao sa 31 godinom, a igrao je još za Gremio, Porto, Fiorentinu, Internasional, Koritibu i Adanu. Dres reprezentacije Brazila nosio je osam puta.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA