Zvezda reprezentacije više ne želi da igra za BiH, isprozivao navijače i rođenog oca

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 4 min.
  • 1

Fudbaler Šefild Junajteda Anel Ahmedhodžić odlučio je da stavi tačku na reprezentativnu karijeru u dresu Bosne i Hercegovine, iako trenutno ima samo 25 godina!

Razlog za to je nezadovoljstvo javnosti i navijača koji su ga uzeli na zub, nakon što je ovaj zbog povrede propustio duel Lige nacija protiv Holandije.

Potom nije nastupao ni protiv Mađarske, a u izjavi za N1 dotakao se i oca s kojim nije u dobrim odnosima  - te ga isprozivao.

- Cela zemlja se okrenula protiv mene, moje žene i sina. Dobio sam izuzetno ružne uvrede i zlostavljanja… Možete mi sve to pisati, ali da napadnete i moju porodicu? Ne ne i ne. Odmalena mi je oduvek bio san da igram za reprezentaciju. Najveći razlog zbog kojeg sam odabrao da igram za Bosnu i Hercegovinu bio je taj što sam se mogao povezati s našim ljudima, našim navijačima. Nekada sam mislio da imamo najbolje navijače, koji nas igrače uvijek podržavaju kada pobeđujemo, remiziramo ili gubimo. Uvek glasni i raspevani. Ali, nažalost, nakon ove prošle sedmice, ovako napasti moj lični život? Hiljade poruka koje govore sve najgore stvari koje možete zamisliti? Kao što sam rekao, najveći razlog zbog kojeg sam odlučio igrati za BiH je bio naš narod - ističe Ahmedhodžić za N1 i dodaje:

- Sada više nemam razloga da dolazim i igram. Mnogo toga nije u redu u reprezentaciji, ali nisam mislio da ću stati zbog navijača. Nemam ego, ne mislim da sam ‘Sergio Ramos’, ne želim nikakav poseban tretman, cenim svoj mir u životu i ovo dramsko s***e se dešava previše puta, nemam energije i volje da se nastavi sa ovom dramom. Najlepše sećanje, nakon rođenja mog sina, bilo je to što sam prvi put čuo nacionalnu himnu na mojoj prvoj utakmici protiv Severne Irske. Odlučio sam u bliskoj budućnosti da ne nastupam za nacionalni tim. Saigračima i novom stručnom štabu želim sve najbolje.

Kada je u pitanju otac Mirsad, koji se sina nedavno javno odrekao, Anel je rekao:

Fudbalska reprezentacija Severne Makedonije protiv Nemačke Tanjug: Tanjug/AP

- Nisam želeo da ovo bude javno, niti smatram da treba, ali došli smo do tačke kada se stvari više ne mogu ignorisati, no ovo je poslednji put da se na ovaj način o ovome ovako oglašavam. Jedino što kao sin bilo ko želi od svog oca je podrška i ponos. Nažalost ja sam toga dobio jako malo. Ono što sam dobio većinu vremena bile su manipulacije, laži, prevare i skoro svakodnevno maltretiranje. To je tip muškarca koji pokazuje svoju “moć” nad ženama, ali nikada nije imao m**a da se suprotstavi drugom muškarcu.

- Sa majkom imam jako dobar odnos, podržavam je finansijski, tako da kada on kaže da me nije briga za roditelje je čista laž. To nije muškarac. On juri ljude do kojih mi je stalo svaki put kada se pojavi problem. Ne želim ulaziti u stvari koje su se dešavale kada sam bio mlađi, ali ako verujete u njegov intervju, možda biste trebali napraviti intervju i sa mojom majkom da vidite šta ona ima za reći o njemu kao osobi i kao ocu?

- Grozne stvari je uradio osobama koje volim, ali o tome ne želim da govorim ovde. Postoji toliko mnogo razloga što sam prekinuo kontakt sa njim. Reći ćete “ali on ti je otac, život je kratak”? Verujte mi, pokušao sam mnogo puta da popravim stvari, da zaboravim šta je uradio i svaki put kada ispravim stvari, završimo opet na početku, a on se ne mijenja uopšte, čak ni najmanje. Bilo je mnogo prilika kada me je javno vređao i otkako sam se oženio i suprugom, što on radi samo da me ‘naljuti’ i ‘dobije reakciju’ od mene. Bez previše otkrivanja, dobio je novčanu ponudu i kuću u Italiji ako me ubijedi da se pridružim agenciji koja radi sumnjive poslove i sve ‘ispod stola’. Ja kao čovek nikada ne bih učestvovao u nečemu takvom.

Priznao je Ahmedhodžić i da je njegov otac vređao njegovu suprugu.

- Reći da je moja supruga bacila na mene crnu magiju je veoma uvredljivo za mene, a posebno za moju suprugu, jer je ona sjajna. Veoma je teško naći ženu koja će se brinuti o tebi kao što to radi ona i veoma sam sretan da moj sin ima tako neverovatnu majku. I onda reći da me ne pušta na mečeve reprezentacije? To je smešno i samo pokazuje koji nivo inteligencije ima ovaj lažov. Ima mnogo supruga fudbalera koje ne mare za karijere muževa, ali ona nikada nije propustila meč, čak ni kada je bila u devetom mesecu trudnoće došla je na moj meč samo nekoliko dana pre nego što mi je rodila sina. Ona je moja najveća podrška i reći da me ne pušta je glupavo, ali šta očekivati ​​od narcisa?

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA