Šta se dešava sa Brazilom?

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Samo dan nakon što je selektor Dorival Žunior javno izašao i rekao da će Brazil na sledećem Svetskom prvenstvu igrati u finalu, pomenuta selekcija doživela je novi šamar u kvalifikacijama za Mundijal!

Ovoga puta Selesao je poražen od Paragvaja rezultatom 1:0, što im je četvrti u poslednjih pet mečeva. Primera radi, od 2003. do 2022, u rasponu od 19 godina, Brazil je na 71 utakmici doživeo samo pet poraza.

Otuda i ne čudi što je pomenuta selekcija na granici kada je u pitanju tabela. Nalaze se samo bod ispred mesta koje ne vodi na Mundijal.

Gol Dijega Gomeza u prvom poluvremenu Paragvajcima je doneo prvu pobedu nad Brazilom psole 15 godina, a upravo su Paragvaj i Bolivija ekipe koje dele to sedmo mesto sa devet bodova. Bod više imaju Brazil i Venecuela.

Brazil je, prema navodima tamošnjih medija, samo na trenutke ličio na ekipu. Ti trenuci nisu uspevali da prikriju loše izdanje Dorivalove ekipe koja je upadala u zamke rivala. Pogotovo u prvom poluvremenu.

Luiz Enrike i Žoao Pedro su uneli živosti na startu drugog dela, ali dvostruki blok Paragvajaca je bio nerešiva enigma. Posebno su se fokusirali na Vinisijusa koji je konstantno bio dvostruko markiran.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA