Murinjo sve šokirao izjavom: "Možda će Kostić igrati na poziciji golmana"

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Murinjo: Možda će Kostić igrati na poziciji golmana

Srpski reprezentativac Filip Kostić u ponedeljak je i zvanično postao novi igrač Fenerbahčea.

Trener turskog tima Žoze Murinjo rekao je da dolazak Filipa Kostića donosi klubu nova rešenja i našalio se da će možda igrati na poziciji golmana.

- Otišao nam je kreativni levi bek i tu nam je nedostajao igrač. Kostić može da igra u bekovskoj trojci. Može da igra krilnog beka i levog veznog. U tom smislu, donosi mnogo rešenja za nas - rekao je Murinjo, a zatim se našalio:

- Možda će Kostić igrati na poziciji golmana. Svaki igrač će igrati gde god je potrebno, to je naša filozofija. Imamo dobre opcije na svakoj poziciji, tako da sam veoma zadovoljan poslom koji je uradio naš menadžment u prelaznom roku - rekao je između ostalog Murinjo tokom intervjua za tursku televiziju HT spor.

Da podsetimo, Kostić (31) je u Juventus stigao 2022. godine iz Ajntrahta iz Frankfurta. Srbin je za torinski klub odigrao 87 utakmica i postigao tri gola. Srpski fudbaler je prošle sezone sa Juventusom osvojio Kup Italije.

Trener Juventusa Tijago Mota je ranije objavio da ne računa na srpskog fudbalera u ovoj sezoni. Kostić ove sezone nije odigrao nijedan meč za torinski klub, pa je odlazak na pozajmicu najbolje rešenje i za njega i za klub.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rok

    11. septembar 2024 | 06:15

    Kao krilo, ne vredi mnogo, njegovi centarsutevi zavrsavaju uvek na glavama protivnickih igraca. Kao levi bek bi mogao biti odlican. Brz je i borben, stvoren za tu poziciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA