"Slomiću ti noge, upropastiću ti karijeru": Veliki skandal potresa fudbalere tzv. Kosova

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbalsku reprezentaciju tzv. Kosova poslednjih dana potresa veliki skandal, jer su trojica igrača suspendovana iz tima između dve utakmice Lige nacija!

Tzv. Kosovo je najpre poraženo od Rumunije kod kuće, zatim su u gostima dobili Kipar gde u sastavu nisu bili Arijanet Murić, Edon Žegrov i Florent Musli. Razlog - kršenje discipline!

Selektor Frank Foda je pomenute igrače isključio iz tima, navodi se da su bili u noćnom provodu i tako prekršili pravila, ali su se potom oglasili i negirali te optužbe.

U međuvremenu je sportski novinar Arlind Sadiku na svojim društvenim mrežama preneo informaciju da je razgovarao sa jednom od te trojice igrača i da ovaj tvrdi da je predsednik Saveza pomenute lažne države pretio dotičnim igračima.

- Skandalozno. Jedan od isključenih fudbalera, pod uslovom da ostane anoniman, priznao je da mu je Agim Ademi pretio rekavši mu: "Slomiću ti noge, upropastiću ti karijeru."

Inače, sam Murić se još u ponedelja oglasio i poručio:

- Kazna prema nama nije nimalo pravedna. Glasine koje kruže uopšte nisu tačne.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA