Saznajemo: Partizan doveo novog defanzivca!

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 12

Pojavila se u prvi mah informacija da će Partizan dovesti fudbalera Spartaka iz Subotice sa prezimenom Kerkez i zabunu je napravila činjenica što u redovima "golubova" postoje dva igrača sa tim "opisom". Ipak, ne radi se o iskusnom štoperu Dejanu Kerkezu, već o levom beku Marku Kerkezu (24), saznaje Telegraf.

Kako stvari stoje, biće to treći levi bek u aktuelnom sastavu Partizana, jer je već više od godinu dana u timu Nikola Antić, a ovoga leta je stigao i Mario Jurčević.

To znači da će Kerkez biti treće rešenje u izboru trenera Aleksandra Stanojevića, mada, nije isključena ni mogućnost da neko napusti tim.

Što se Marka Kerkeza tiče, karijeru je počeo u Austriji, potom je prešao u mađarski Đer, zatim još u mlađim selekcijama u Rad, te se vratio u ekipu drugu selkeckiju Đera, a zatim ga je karijera vodila u Kabel, Stanišić, Vojvodinu i Mladost GAT, da bi pre šest meseci obukao dres Spartaka.

Fudbaler poseduje i mađarski pasoš, a biće interesantno videti kakva je ideja u Humskoj sa trećim levim bekom i da li je neko u aktuelnom kadru višak ili, pak, stručni štan samo traži drugačija rešenja.

Lekarski pregledi su već zakazani za utorak u popodnevnim časovima, nakon čega će fudbaler i zvanično zadužiti dres crno-belih.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    10. septembar 2024 | 14:07

    Kako je nekada bilo teško doći do prvog tima Partizana... Sad može svako...

  • Tdi

    10. septembar 2024 | 14:21

    Jako će se usrećiti sa njim koji nije mogao da igra u manjim klubovima,i bratom koji finansira njegovu karijeru i hoce na silu da ga guraju brat i tata da postane igrač..

  • Cista realnost

    10. septembar 2024 | 13:55

    Cim se promeni sve u partizanu, mi cemo opet da osvajamo titule i nece nam moci nista one curice sa severa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA