Mačva srušila Grafičar i postala lider PLS, Inđija odnela ceo plen iz Užica

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Iako je u toku reprezentativna pauza, nastavljeno je takmičenje u Prvoj ligi Srbije gde je viđen pravi derbi između Mačve i Grafičara u Šapcu, odnosno između Slobode i Inđije koji je odigran na stadionu "Radomir Antić".

Mačva je Grafičar su navijačima u Šapcu pružili pravi spektakl i jednu pravu borbenu utakmicu, kako i dolikuje ekipama koje se nalaze u samom vrhu tabele.

Ipak, bodovi su ostali u Šapcu, a sve zahvaljujući Sladojeviću i Jovanoviću koji su postigli golove i tako doneli svojoj Mačvi pobedu od 2:0.

U Užicu je viđena takođe prava borbena utakmica, ali Sloboda nije mogla da izvojeva pobedu pred svojim navijačima.

Prvi gol je pao u smiraj prvog poluvremena. Igrao se 43. minut susreta, kada je Bogdan Rmuš postigao gol za 1:0. Tim rezultatom se otišlo na poluvreme, a već sredinom drugom, tačnije u 62. minutu je gol postigao i Savo Arambašić za konačnih 2:0.

Sada Mačva ima 15 bodova iz šest mečeva i nalazi se na prvom  mestu. Iza nje je Grafičar sa istim brojem bodova, ali nešto slabijom gol razlikom, dok je na trećem mestu Voždovac sa 13 osvojenih bodova.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA