Hvala braćo! Kiprani protiv tzv. Kosova okačili transparent "Kosovo je Srbija", fudbaleri nisu hteli da igraju

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Novi skandal viđen je na utakmici tzv. Kosova. Ovoga puta u Larnaki, gde se igra meč drugog kola Lige nacija između Kipra i tzv. Kosova.

Nekoliko navijača kiparske reprezentacije, koji su desno opredeljeni, istakli su transparent "Kosovo je Srbija" na ogradu tribina.

Transparent se pojavio u 30. minutu utakmice, a reprezentativci tzv. Kosova prekinuli su meč odmah i tražili da se parola ukloni sa tribina, inače u suprotnom nisu želeli da igraju.

Ubrzo je reagovalo obezbeđenje i zamolilo navijače da uklone parolu, a takođe je i sa razglasa istaknuto da se učini isto.

Navijači su na kraju i skinuli transparent, pa je meč posle prekida nastavljen.

Kipar je inače jedna od malobrojnih zemalja iz Evropske unije koje nisu priznale Kosovo, pored Grčke, Španije, Rumunije i Slovačke.

Ipak, Kiprani su loše prošli u ovom meču, jer je tzv. Kosovo slavilo sa 4:0. Dva gola je dao Murići, a po jedan Rahmani i Delova.

Podsetimo, nedavno je na meču Ukrajina - Albanija od strane gostujućih navijača na stadionu u Pragu viđen skandalozan transparent, gde je pisalo "Kosovo je Albanija" uz zastave terorističke organizacije UČK.

Nije bilo nikakvog reagovanja, niti uklanjanja transparenta tokom čitave utakmice, pa to dodatno upotpunjuje ovaj skandal na Kipru i dvostruke aršine UEFA.

(Telegraf.rs)

Video: "Kosovo je Srbija" se ori ulicama Minhena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA