Zinedin Zidan "odjavio" Mančester junajted: "Ja radim na drugačiji način..."

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Otkako je ostao bez kluba Zinedin Zidan se povezivao sa mnogim ekipama. Ipak, povrh svega, on je odlučio da ostane i dalje slobodan dok je ovoga puta odjavio i čuveni Mančester junajted, što je preneo Dejli mejl.

Mančester junajted ove sezone ne briljira, pa se samim tim pojavila i mogućnost da otkaz dobije Erik Ten Hag i da na njegovo mesto dođe upravo Zidan.

Međutim, on je jednostavno dobacio ikakvu mogućnost da se to dogodi.

- Da li bih želeo da preuzmem Mančester junajted? Razumem engleski, ali ga ne govorim dobro. Znam da ima trenera koji dolaze u klub, a da ne znaju jezik koji se govori u toj zemlji. Ja radim na drugačiji način - rekao je Zidan za francuski sportski list Ekip.

Fudbaleri Mančester junajteda su u prva tri kola Premijer lige zabeležili jednu pobedu i dva poraza.

- Mnogo je elemenata potrebno da se poklope da budete pobednik. Tako da sam svestan šta je potrebno za pobedu - dodao je francuski trener.

Zidan (52) je bio trener Reala od 2016. do 2018. i od 2019. do 2021. godine. On je sa madridskim klubom osvojio 11 trofeja.

(Telegraf.rs)

Video: Zinedin Zidan voli Real, ali je podneo ostavku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA