Ko je Viktor Amos? Nigerijac bio u Superligi Srbije i PLS, a sad je postao učesnik i zvezda rijalitija "Elita"

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

U Srbiji je počela i nova sezona sada već i čuvenog rijaliti programa "Elita", gde je ušao ogroman broj ljudi svakakvih zanimanja. Tu su pevači, pevačice, druge rijaliti zvezde, influenseri, ali tu je i jedan fudbaler i to Nigerijac Viktor Amos!

Naime, ko pomno prati fudbal u Srbiji odmah je mogao da prepozna ovog momka koji je svoj "fudbalski hleb" odlučio da zarađuje u Srbiji u koju je stigao iz svoje domovin e2018. godine. Postao je tada fudbaler Mladosti iz Lučana, koja igra u Superligi Srbije.

Amos je inače krilni fudbaler, pokriva pozicije i desnog i levog krila, dok se snalazi i na mestu centarfora, što je bila samo još veća preporuka za njegovo dovođenje.

Međutim, tokom svog perioda u Mladosti iz Lučana, on se i nije baš naigrao, tokom dve godine u Superligi Srbije on je skupio 50 minuta, nakon čega je odlučio da se spusti i rang ispod. Zaigrao je za Slogu iz Kraljeva, a tamo je najviše i igrao.

Pružio je čak 10 nastupa za tim iz Kraljeva, imao je statistiku od dva gola i jednog žutog kartona, što takođe nije zadovoljilo, pa je završio i u Trajalu iz Kruševca, gde je skupio tek 12 minuta. Nakon ovih epizoda, Amos je dve godine ostao bez kluba, pa je samim tim odlučio i da se oproba u nečem drugom.

Kako je ostao u Srbiji, on je dobio poziv rijatliti programa "Elita", što je oberučke prihvatio i sada će se okušati u nekim drugim vodama u našoj zemlji.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA