Zvanično: Vojvodina potpisala igrača Ajntraht Frankfurta!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ekipa Vojvodine je dobila novo pojačanje, pošto je najnovija akvizija tima iz Novog Sada postao Marko Mladenović koji stiže kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa ekipom Ajntraht Frankfurta  u kojoj je proveo dve godine.

Mladenović je sa ekipom Vojvodine potpisao ugovor na četiri godine, dok je rođen u Nemačkoj u Nirtingenu, ali vuče korene iz Srbije zbog toga i igra za mladu reprezentaciju Srbije. Već ima i osam nastupa za selekciju Srbije do 19 godine.

Po dolasku, Mladenović je poručio da je srećan zbog dolaska u veliki klub kakav je Vojvodina.

Vojvodina je veliki klub, i Novi Sad je veliki grad, tako da sam mnogo srećan što sam došao ovde. Imao sam pozitivne razgovore sa klubom i spreman sam na sve izazove i obaveze koje me čekaju. Uvek sam davao sve od sebe, bio sam 11 godina u Štutgartu i potom još dve u Ajntrahtu gde sam i debitovao za prvi tim. Posle razgovora sa sportskim direktorom shvatio sam da je ovo najbolja odluka za mene – rekao je Mladenović.

Samim tim što je uzeo dres sa brojem 11, klub pokazuje da i te kako računa na njega.

- Fizički sam potpuno spreman, radio sam sve vreme tokom priprema i na raspolaganju sam ekipi i stručnom štabu. Daću sve od sebe da zajedno napravimo dobre stvari i da se okrenemo utakmicama koje su pred nama – istakao je Mladenović.

(Telegraf.rs)

Video: Trener Vojvodine zadovoljan remijem, ali ne i borbenošću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA