Hit izjava bivšeg prvaka Evrope: "Deca mi ne veruju da sam igrao sa Mesijem"

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0
Ludovik Žili Foto: Printskrin/Instagram/ludogiuly8

Nekadašnji francuski reprezentativac Ludovik Žili dao je jednu zanimljivu izjavu vezanu za Lionela Mesija, te se prisetio vremena kada je delio svlačionicu sa argentinskim fudbalerom!

Žili je za Barsu nastupao u periodu od 2004. do 2007. godine, a upravo je zbog Mesija napustio klub.

- Znate li šta ja govorim svojoj deci? Da sam igrao sa Mesijem. I ne veruju mi, ali ja sam tamo igrao tri godine, a on je kasnije došao da zauzme moje mesto - rekao je u intervjuu za "Sport" i dodao:

- Imao sam još godinu dana ugovora, i kada mi je Frenk Rajkard rekao da ću biti na klupi, posle tri godine u startnoj postavi i toliko utakmica... To je teška tema. Znam da je Leo fenomen. Video sam ga i znao sam. Mogao sam da ostanem i odigram 10 ili 15 utakmica, ali sam voleo da igram. I nisam imao 35 godina. U tim godinama bih, naravno, ostao, ali sam imao više opcija i želju da igram više.

Žili je sa Barsom buio prvak Evrope 2006. godine. Prethodno je nastupa za Lion i Monakom s kojim je nastupao u finalu LŠ 2004.  Po odlasku sa Nou kampa nastupao je za Romu, PSŽ, opet Monako i Lorijan, kao i za niželigaša iz Liona.

Od 2022. je asistent trenera u Lionu,. dok je za reprezentaciju Francuske nastupao 17 puta i uzeo je Kup konfederacija.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA