Hrvatski navijači napali Poljake u Osijeku i oteli im zastavu, usledila je osveta posle meča

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Fudbalska reprezentacija Hrvatske saladala je u nedelju veče selekciju Poljske u okviru 2. kola Lige nacija (2:0), a pre i posle meča viđeni su neredi u kojima su učestvovali navijači oba nacionalna tima!

Najpre je grupa hrvatskih navijača pre utakmice napala grupicu Poljaka, da bi sve eskaliralo nedugo nakon utakmice.

Gostujući navijači su napali Hrvate, da bi se nedugo zatim sukobili i sa policijom, da bi u međuvremenu posle tog napada na domaće fanove ostali i bez transaprenta koji im je oduzet.

- Nekoliko desetina stranih navijača napalo je domaće, a potom su se sukobili s policijom.Privedeno je više desetina osoba, te je kriminalistička istraga u toku - poručili su iz policije.

Pokušali su Poljaci, po svemu sudeći, da se osvete za nešto raniji sukob u kom je, tokom tuče, viđeno i krvi, ali su na kraju Hrvati bili ti koji su se otimanjem transaprenta osvetili za taj napad posle meča.

Inače, sukob pre utakmice šokirao je i nekadašnjeg trenera Rijeke Željka Sopića.

- Išli smo prema stadionu i videli sve što se dogodilo. Ma užas. grupa od 50-ak naših navijača napala je nekakvu manju grupicu, kasnije smo shvatili da su to poljski navijači. To su vam one situacije u kojima vam je neugodno što ste Hrvati. Ti neki klinci u crnim majicama su prebili pet-šest poljskih navijača od 50-60 godina i onda naravno pobjegli.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    9. septembar 2024 | 17:18

    Hrvatsko herojstvo kao uvek 50-60 na 6-7 isti ko šiptari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA