Šou na fudbalskom meču: Trener uleteo na teren, oborio igrača i presekao kontru, usledio haos

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Svašta smo videli na fudbalskim terenima širom sveta tokom prethodnih nekoliko godina, ali baš ovakvu situaciju ne pamtimo. Italijanska šesta liga je bila zadužena za ovaj "šou".

Na utakmici takozvanog Promocionea između Pontasieve i Subijana, trener gostujućeg sastava je odlučio da preseče kontra-napad. Uleteo je na teren i startom oborio fudbalera u punom trku.

Usledio je opšti haos, sudija mu je odmah pokazao crveni karton, a neki igrači Pontasieve su želeli da se obračunaju sa vinovnikom incidenta.

Postavlja se pitanje zbog čega je uopšte to uradio, jer kada se situacija malo bolje analizira igrač uopšte nije bio u stoprocentnoj prilici, iako je mogao u nju da uđe. Nekoliko fudbalera Subijana se vraćalo pozadi, a i golman je bio na svojoj poziciji...

Teško je ući u glavu trenera u ovoj situaciji, a prošlost se sada svakako ne može izmeniti.

(Telegraf.rs)

Video: Reprezentativac Srbije peške otišao kući s Marakane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitez Koja

    9. septembar 2024 | 16:02

    Ako ne dobije doživotnu zabranu da se bavi trenerskim poslom, onda se isplati da treneri ili bilo ko sa klupe to radi mnogo češće.Još bih uveo pravilo da se u ovakvim slučajevima dosudi penal, odnosno kazneni udarac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA