Hrvat ostao bez ugovora zbog suspenzije od 4 godine, a onda je usledio gospodski potez kluba

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Čelnici nemačkog HSV-a napravili su gospodski potez prema svom fudbaleru Mariju Vuškoviću koji je suependovan do 2026. godine zbog pada na doping testu!

Vušković je najpre imao zabranu igranja do 2024. godine, potom se žalio i i dalje tvrdi da je nevin, ali je u međuvremenu kazna "pojačana" za još dve godine. Dakle, ukupno na četiri.

Važeći ugovor sa HSV-om Hrvat je imao do leta 2025. godine. On je raskinut zbog cele situacije, s tim da je pao dogovor da se novi ugovor potpiše 2026. kada se Vušković vrati na teren.

- Mariju pružimo novu priliku. Znamo kako je teško vratiti se profesionalnom fudbalu nakon četiri godine suspenzije. Ali uvereni smo da Mario ima potrebne veštine i duh kako bi se vratio, a mi smo spremni podržati ga na najbolji mogući način - poruka je kluba.

Inače, HSV veruje u Vuškovićevu nevinost, a sam fudbaler je rekao:

- Učiniću sve što je u mojoj moći da se vratim bolji nego ikada. HSV je za mene mnogo više od poslodavca, što su pokazali kad su me saigrači iznenadno posetili u Splitu.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA