Čistio toalete, točio pivo i tetovirao ljude, pa "nestao", a onda se pojavio na klupi Danske protiv Srbije

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0
Danijel Ager Printskrin: RTS 1

Otkako je u junu 2023. godine napustio Koge i klupu tog danskog kluba, za nekadašnjeg reprezentativca te zemlje Danijela Agera malo ko je čuo! Tačnije, javnost nije bila upoznata oko nastavka njegove sportske karijere!

I onda - bum! Ager je neprimetno početkom avgusta postao pomoćni trener fudbalske reprezentacije Danske, što je javnosti u Srbiji postalo jasno u nedelju veče kada se pojavio u krupnom kadru tokom utakmice koju su Orlovi igrali u Kopenhagenu.

Naime, dok je VAR tehnologija proveravala da li je prvi gol Danske regularan, kamera je uhvatila Agera kako sa klupe daje savete strelcu tog pogotka Albertu Gronbeku.

Danijel Ager Printskrin: RTS 1

- Sjajan je osećaj, nedostajala mi je nacionalna reprezentacija i zaista se radujem što ću početi. Ali nisam došao ovde samo da budem prisutan, ovde sam da bih mogao da doprinosim igračima i napravim razliku. Radi se o tome da budem u mogućnosti da doprinosim, i siguran sam da sa svojim iskustvom i veštinama imam mnogo da ponudim timu - rekao je Ager po povratku u nacionalni tim.

Za reprezentaciju je odigrao 75 mečeva, bio je kapiten, dok je od 2021. do 2023. bio trener i igrač Kogea. Istovremeno je investirao na sve strane i bukvalno je čisti toalete, radio u pabu, a počeo je i da tetovira ljude.

Zajedno sa bratom Markom, otvorio firmu koja se bavi čišćenjem toaleta. Mediji pišu da je uložio oko pola miliona evra i da je "Klo Agger" trenutno jedna od vodećih firmi u Danskoj kada je u pitanju ovaj posao. Iako je veliko fudbalsko ime, čiak je i sam Ager vozio kamione svoje firme.

Ager je u jednom trenutku kupio i studio za tetoviranje. U međuvremenu je dobio sertifikat i postao je umetnik za tetoviranje, a poseduje i dva paba u Kopenhagenu i s vremena na vreme može da se vidi kako u baru toči pivo mušterijama.

Za Liverpul je odigrao 232 meča, bio finalista Lige šampiona, i 2014. se vratio u Bronbi gde je 2016. završio profesionalnu karijeru. Ne računajući to što je za Koge nastupao kao trener-igrač.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA