Čuveni fudbaler besan zbog Sinera, pomenuo je i Đokovića: "Novaku ste to uskratili, a ovaj..."

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Čuveni engleski fudbaler Met Le Tisije, koji je svojevremeno bio i repezentativac te zemlje, isprozivao je teniske čelnike zbog situacije u kojoj je pomenuo i Novaka Đokovića!

Le Tisije, živa legenda Sautemptona za koji je igrao 16 godina, oglasio se na društvenoj mreži "X" i tom prilikom je poslao poruku vezano za Janika Sinera i njegov skandal oko dopinga.

Ukratko, Le Tisijeu smetaju dvostruki aršini.

- Đoković odbija da se podvrgne eksperimentalnoj genetskoj terapiji i zbog toga mu je uskraćena prilika da igra na US Openu, dok Siner ne prođe dva testa na droge i ipak mu je dozvoljeno da igra. Kakav haos - poručio je.

Podsetimo, Siner je na US Open došao nakon velikog skandala tokom kog je utvrđeno da je u sebi imao nedozvoljene supstance, i to dva puta, ali je u nedelju veče osvojio pomneuti Grend slem rutinskom pobedom protiv Tejlora Frica (3:0).

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Даросава

    9. septembar 2024 | 11:56

    Оставите бре момка да игра тенис. Да је користио дрогу неби играо. Али зато Амери, Франци и Инглези могу да их за доручак конзумирају па опет неће бити суспендовани и кажњени. Синер ће наследити Новака а не онај Шпански торо, а није Фердинанд.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA