Srđan Jovanović pao na UEFA testu, evo kako bi to moglo da ga košta

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Ono o čemu se prethodnih dana glasno šuškalo, sada je dobilo i zvaničnu potvrdu - srpski sudija Srđan Jovanović nije prošao UEFA test fizičke spremnosti i zbog toga nije sudio meč između Belgije i Izraela!

Ovu vest preneo je "Sportski žurnal" koji navodi da Jovanovića zbog ovoga možda čeka i rigoroznija kazna, odnosno da će ga pad na testu koštati daljeg suđenja u evropskim klupskim takmičenjima tekuće sezone.

Zajedno sa pomoćnicima Urošem Stojkovićem, Milošem Mihajlovićem, kao i četvrtim arbitrom Dejanom Trifkovićem, Jovanović je trebalo da sudi pomenuti duel Lige nacija, da bi se u jednom trenutku na sajtu UEFA samo pojavila vest da su precrtani i vraćeni kući.

Podsetimo, za Jovanovića se godinama unazad smatralo da je najbolji srpski sudija - mada je i to diskutabilno s obzirom na broj kontroverzi koje su se vezale za njegovo ime. Propustio je Evropsko prvenstvo, dok je u Superligi nepoželjan od strane Crvene zvezde koja ne želi da im on sudi. Pogotovo večiti derbi protiv Partizana.

Crveno-beli su čak pretilid a ne dođu na 171. večiti derbi ukoliko ga on bude sudio. Potom je delegiran za isti, te "sklonjen" nakon što je meč odložen.

(Teelegraf.rs/Sportski žurnal)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Van Helsing

    9. septembar 2024 | 09:55

    Znaci jedino sto mu ostaje je da iz Var sobe donosi bodove partizanu, to je ono sto je do sada najbolje radio. Sto se tice evrope........karma stigla poprilicno brzo.

  • Lata

    9. septembar 2024 | 10:23

    Pao je on na dosta ispita.

  • SrbskiBek

    9. septembar 2024 | 10:12

    Svi koji su sa “njima” nesto muljali i koji su protezirali iste , zavrse slicno !!!Neko u rumuniji neko precrtan .. Sve u svemu …KANAL !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA