Kada će ovako moći u Srbiji? Hrvatski navijači se dogovorili, evo šta će se dešavati kada igra reprezentacija

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u fudbalu desile su se određene promene u hrvatskoj navijačkoj kulturi. Naime, tamošnje navijačke grupe među kojima su Bojsi, Torcida, Kohorta, Armada, sklopile su sporazum o međusobnom nenapadanju na prvenstvu Starog kontinenta dok bodre selekciju Hrvatske.

Ova odluka je naišla na široko odobravanje među tamošnjim ljubiteljima fudbala, koji smatraju da atmosfera na utakmicama reprezentacije često nedostaje intenzivnosti i strasti. Novo pravilo predviđa da će vođenje navijanja na svakom domaćem meču pripasti onoj navijačkoj grupi koja je domaćin utakmice.

Kako se i očekivalo, prvi test ovog novog sistema dolazi već večeras, kada Hrvatska igra protiv Poljske u Osijeku. Navijanje na ovom meču vodiće Kohorta.

Narednog meseca, na Maksimiru će Bed Blu Bojsi biti zaduženi za vođenje navijanja tokom utakmice protiv Škotske, dok će Torcida voditi navijanje na Poljudu tokom susreta protiv Portugala.

(Telegraf.rs)

Video: Reprezentativac Srbije peške otišao kući s Marakane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alooo

    8. septembar 2024 | 21:23

    Prvo partizanovi ovo da sklope međusobom.

  • miro

    8. septembar 2024 | 21:06

    Jos samo da ubace i grobare i onda su kompletni a nas ratosiljali u Srbiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA