Šok detalji jezive tuče navijača: Hrvati brutalno pretukli starce iz Poljske od preko 60 godina!

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Nakon što je pre nekoliko sati stigla vest iz Hrvatske da je grupa oko 50 navijača pretukla pristalice Poljske pred meč Lige nacija između dva tima u Osijeku, iz tamošnjih medija pojavili su se i novi šokantni detalji.

Kako navodi hrvatski portal 24sata.hr, oko 50 navijača Hrvatske zapravo je tuklo oko pet-šest staraca iz Poljske starih preko 60 godina! O svemu se oglasio i nekadašnji trener Gorice i Rijeke, Željko Sopić, koji je bio neposredni svedok ovog skandala.

Tu sam sa svojim društvom hodao na šetalištu u Osijeku, išli smo prema stadionu i videli sve što se dogodilo. Ma užas. Grupa od 50-ak naših navijača napala je nekakvu manju grupicu, kasnije smo shvatili da su to poljski navijači. To su vam one situacije u kojima vam je neugodno što ste Hrvati. Ti neki klinci u crnim majicama su prebili pet-šest poljskih navijača od 50-60 godina i onda naravno pobegli - izjavio je Sopić.

Policija je istakla na društvenim mrežama da je oko 18.00 časova došlo do remećenja javnog reda i mira i da je usledila brza reakcija i da su navijači uhapšeni - njih ukupno pet.

Sve se dogodilo u blizini hotela u kojem boravi reprezentacija Hrvatske, ali fudbaleri nisu bili svesni da se ispred dešava totalni haos.

(Telegraf.rs /24sata.hr)

Video: Reprezentativac Srbije peške otišao kući s Marakane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cer

    8. septembar 2024 | 20:54

    Bas sokantno kad su kroati u pitanju

  • Bale

    8. septembar 2024 | 20:50

    Kokosari nekulturni, nemaju gde naucit kulturu jer se zivi na divljem zapadu.

  • Pp

    8. septembar 2024 | 23:31

    Pa zna se da su Hrvati jedino hrabri, a pritom i surovi samo prema nemoćnima, deci, ženama, starcima... jedina nacija u istoriji čovečanstva koja je imala logore za ubijanje dece, srpske dece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA