Piksi krivi VAR za poraz Srbije: "Opet su odlučili protiv nas, šta ćemo, moramo da poštujemo"

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 40

Fudbalska reprezentacija Srbije ni u drugom meču u Ligi nacija nije upisala pobedu, ali je za razliku od korektnog utiska protiv Španije, u duelu sa Danskom to bilo dosta drugačije. Na kraju je na semaforu pisalo 2:0 i naša selekcija je ostala bez bodova u ovom okršaju.

Utisak je da je napad bio daleko ispod nivoa i da naš tim niti jednom nije uspeo da pripreti protivniku.

Selektor Dragan Stojković Piksi je u izjavi za TV Arena sport rekao da je bilo kadrovskih poteškoća.

- Znamo da imamo ili da smo imali kadrovske probleme. Znali smo da će na fizičkom planu biti jako teško. Momci su dali sve od sebe. Nimalo nije lako. Smatram da smo prvo poluvreme odigrali u egalu. Bilo je 50-50.

Ističe da rival nije bio bolji takmac i da je VAR soba bila na njihovoj strani.

- Nisam primetio nijednu ozbiljnu šansu njihovu, ni naš raspad sistema. Malo u nevreme je došao prvi gol. Bio sam siguran da će biti egal u prvom, a da u drugom bude drugačije sa izmenama i tako dalje. VAR soba je odlučila opet protiv nas. Šta ćemo, moramo da poštujemo to. U drugom poluvremenu se videla fizička nadmoć Danaca. Ne treba previše kritikovati. Krenulo smo u ciklus sa velikim bodom. Nemojte zaboraviti da imamo utakmicu kod kuće.

Imao je reči hvale za danski tim.

- Ako poredimo danas ekipu Danske sa nama, videćete individualni kvalitet koji je na njihovoj strani. Treba biti pošten i priznati. Oni imaju kompletan sastav. Mi smo imali čak trojicu igrača koji su bili pa otišli. Uspeli smo da pariramo prvo poluvreme i jedan fenomenalan gol. Nažalost, protiv nas - rekao je Stojković za TV Arena sport.

(Telegraf.rs)

Video: Piksi posle remija sa Španijom: "Igrači moraju da veruju treneru, ne da igraju po svom!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dend

    8. septembar 2024 | 20:49

    Ŝta smo dočekali da nas selektor pravi budalama kao da nismo gledali utakmicu ili on smatra da je poraz uspeh ?

  • Zoran

    8. septembar 2024 | 20:43

    Piksi sram te bilo , dosta je više pravdanja, mogli ste da igrate do sutra i ne biste ugrozili gol Danaca, 100 000 evra koje FSS svakog meseca baca na tebe bolje da uloži u omladinske škole i da nađe selektora koji nešto zna o fudbalu za neku platu koja je primerena državi u kojoj građani jedva sastavljaju kraj sa krajem.

  • Dača

    8. septembar 2024 | 20:43

    Ovaj nas očigledno i dalje za*ebava u zdrav mozak. Opet priča kako smo pokazali odličnu igru samo je rezultat izostao zbog loše sreće. Pa ovaj čovek je definitivno za lečenje zajedno sa onima koji su ga tu postavili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA