U državi Danskoj ništa nije trulo kad igraju protiv Srbije: Ovo pokazuje nemoć Orlova protiv Skandinavaca

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Fudbalska reprezentacija Srbije još jednom je poražena od Danske, ovoga puta sa 2:0 u Kopenhagenu u okviru drugog kola A Lige nacija. Orlovi su se ponadali da bi mogli da nastave sa sjajnim igrama nakon remija sa Španijom, ali su ih Kraljevići na severu Evrope spremno dočekali.

Nije ovo prvi put da se naša reprezentacija sastaje sa Danskom, već imamo 10 godina dugu istoriju susreta, ali ona nije nimalo pozitivna ako se gleda sa strane Orlova i Srbije. Naime, Srbija i Danska su do sada igrali pet puta (uključujući i ovaj poslednji), a Danci su slavili čak četiri puta!

Da stvari budu i još gore u ovom slučaju, Srbija već 10 godina nije postigla ni gol protiv rivala sa severa Evrope!

Prvi, ujedno i jedini pogodak, Srbija je postigla 14. novembra 2014. godine protiv Danske u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Tada je Danska slavila sa 3:1, dok je jedini pogodak za našu selekciju bio delo Zorana Tošića. Ko bi rekao da će popularni "Bambi" biti i jedini čovek koji je dao gol ovoj selekciji.

Igrala je Srbija potom još četiri puta, nije postigla nijedan gol, dok je primila čak sedam.

Poraženi su Orlovi i u kvalifikacijama 14. juna 2015. godine (2:0), onda su u prijateljskom meču pre dve godine poraženi sa 3:0, na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj je bilo 0:0, dok je sada rezultat bio 2:0.

Jednostavno, iako čuveno delo "Hamlet" kaže da je "nešto trulo u državi Danskoj", čini se kao da Dancima doslovno ništa nije trulo kada igraju protiv Srbije.

(Telegraf.rs)

Video: Stojković: Nisam primetio nijednu ozbiljnu šansu Danske, a ni naš raspad sistema

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brk

    8. septembar 2024 | 21:31

    Ljudi! Ajde otreznite se vise! Srbi ne znaju da igraju fudbal.Ne vole i ne mogu da trče,nemaju snage za 90 minuta trčanja i tačka.Igraju u velikim klubovima i uzimaju velike pare a kad dođu u reprezentaciju otaljavaju posao i glume manekene po terenu bez ideje,truda i zalaganja.Piksi je promašio kada je kupovao trenersku diplomu trebao je da kupi neku drugu,ugostiteljsku ili nesto slicno ova mu nije trebala jer se obrukao s njom.

  • Dend

    8. septembar 2024 | 20:42

    Dajte mu platu, bez premija, do kraja ugovora bez otkaza prista će, i biće manje ŝtete nego da vodi reprezentaciju sa ovakvim rezultatima a dovedite joŝ jednog selektora ima ih u Srbiji ?

  • Ccxg

    8. septembar 2024 | 20:51

    5 ytakmica 1 gol, katastrofa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA