Otkrivamo zašto Rade Bogdanović nije bio gost u emisiji pred meč Srbija - Danska

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 25

Fudbalska reprezentacija Srbije igra drugi meč Lige nacija protiv Danske, gde u Kopenahgenu imaju veoma nepovoljan rezultat s obzirom na to da su na pragu poraza. Zanimljivo je bilo i to što pred ovaj meč nije u emisiji bilo Radeta Bogdanovića, pa su počela nagađanja o čemu se radi u ovom slučaju.

Postavljalo se pitanje i da li je Rade Bogdanović odlučio da ne dođe u emisiju zbog njegovog sukoba sa Piksijem, odnosno, reči koje je selektor uputio nakon remija sa Španijom.

Ipak, kako Telegraf saznaje taj sukob nema nikakve veze s tim što nekadašnji napadač nije bio deo studija na prvom kanalu RTS-a. Naime, Rade Bogdanović nije mogao da bude gost u emisiji pred meč zbog toga što je imao porodične obaveze, te ga je to sprečilo.

Samim tim, Srbija je za ovaj meč izgubila čoveka koji bez pardona komentariše dešavanja u fudbalu, ali i reprezentaciji.

(Telegraf.rs)

Video: Da li je ovim rečima na konferenciji Piksi isprozivao Radeta Bogdanovića?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    8. septembar 2024 | 19:55

    Da je bio bilo bi svašta....luka nek ide Sofiji pod suknju.....loša igra i kome mi pravimo nacionalni stadion mesto nacionalnog bazena

  • KURSULA

    8. septembar 2024 | 20:05

    Spustili su nas na zemlju. Eto vama Piksi.

  • Bole

    8. septembar 2024 | 20:00

    Iz podicnih razloga ko Vlahovic hheeeer hee heeee....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA