Nekadašnji talenat Partizana dobija novi ugovor: Atalanta veruje u Vlahovića

 
L. I.
L. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Nekadašnji fudbaler Partizana Vanja Vlahović potpisaće novi ugovor sa Atalantom do 2029. godine, prenosi Mozzart Sport. Naime, navodi se da Atalanta u njemu vidi zalog za budućnost, a novi ugovor zavredio je zbog odličnih partija u omladinskom pogonu.

Vlahović je u Bergamo stigao u januaru 2023. godine i tada je potpisao ugovor do 2028. godine. Ipak, on je u omladinskoj ligi na 38 mečeva uspeo da postigne 25 golova i tri puta bude asistent, što je bio jasan signal za Atalantu da mu ponudi novi ugovor sa poboljšanim uslovima.

On je nakon toga prekomandovan u tim Atalante do 23 godine i tu je uspeo da se dokaže - na 13 utakmica dao je pet pogotka.

Sve to ispratio je trener Atalante Đan Pjero Gasperini te ga je zbog toga uvrstio u sastav za utakmicu sa Interom. Iako nije dobio priliku da upiše minute, jasno je da se na Vlahovića u Bergamu ozbiljno računa.

(Telegraf.rs/Mozzart Sport)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Луцијано

    9. septembar 2024 | 18:14

    Otisao je saldanja sta se ceka gde je novi napadac ..imamo natha i zahida kreatore obojica nisu ubedljivi tu treba igrac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA