Rade Bogdanović "iskulirao" emisiju pred Dansku: Da li su ove reči Piksija uticale na bivšeg fudbalera?

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 10

Fudbalska reprezentacija Srbije pred sobom ima i drugi meč u okviru A Lige nacija, gde će ovoga puta u Kopenhagenu igraju protiv Danske. Orlovi su uhvatili solidan zalet nakon remija sa Španijom, dok je sada četa Dragana Stojkovića Piksija na zadatku protiv rivala sa Evropskog prvenstva.

Kao i po običaju, pred ovaj meč je RTS organizovao i svoj čuveni studio u kom su gosti Aleksandar Janković, Miroslav Vjetrović i Rade Bogdanović, dok poslednje navedeni Rade ume svojim komentarima često i da pogodi srž fudbala, ali i da zabavi navijače.

Međutim, pred ovaj meč sa Danskom, u studiju nije bilo Radeta Bogdanovića, dok razlog još nije poznat.

Iako je bio standardan, pred utakmicu sa Danskom on nije došao u studio, dok su tu ostali Aleksandar Janković i Miroslav Vjetrović.

Ostaje mogućnost da se Rade pojavi, ali, treba se i podsetiti da ga je selektor Dragan Stojković Piksi "bocnuo" nakon meča sa Španijom, pošto ga je i ovaj kritikovao u nekoliko navrata.

- Odigrao je sjajno, trošio se mnogo. Ako ste primetili, a to će valjda ovi, kako se zovu, fudbalski eksperti koji su po televizijama, nadam se da će nešto razumeti i shvatiti. Mi smo što se Jamala i Nika Vilijamsa tiče, valjda su primetili da smo išli na tu jednu duplu markažu praktično. Birmančević je bio taj, imao je pomoć, Nedeljković je bio taj i imao je pomoć. Nisam želeo da budu jedan na jedan, ta discplina i potrošnja na tom nivou može da me zadovolji i zadovoljava me - poručio je Piksi, dok se veruje da je ovde mislio na Radeta Bogdanovića.

Inače, Piksi i Rade Bogdanović imaju već dug sukob. Bogdanović je tokom Evropskog prvenstva komentarisao platu selektora, kao i dešavanja u Nemačkoj, što je zasmetalo Piksiju.

U jednom od svojih gostovanja, Piksi je za Radeta upitao i "Ko je on?".

Tada mu je Rade Bogdanović i odgovorio, nije mu ostao dužan nekadašnji golgeter.

- Pošto je Piksi rekao da ne zna ko sam, ja ću se predstaviti. Rodom sam iz Sarajeva, od oca Slobodana i majke Nade. Rođen u opštini Novo Sarajevo, poreklom iz sela Tilava. Pošto je rekao da me ne poznaje, ja ću mu reći kako me poznaje.

- Mesec dana pre nego što je pobegao iz Srbije, došao je u Makedoniju na Dojransko jezero, da polaže profi licencu kako bi otišao u Japan da bude trener. Polagao je po skraćenoj i privilegovanoj proceduri, a ja sam igrom slučaja bio polaznik trenerske struke. Ima jedan detalj koji mogu da povežem u tom vremenu kako funkcioniše Fudbalski savez Srbije i kako se dobijaju licence.

On je u više navrata pozivao Piksija i na javni TV duel, ali za sada odgovor selektora nije stigao. Nema sumnje, to bi bilo nešto što bi cela Srbija želela da vidi.

(Telegraf.rs)

Video: Da li je ovim rečima na konferenciji Piksi isprozivao Radeta Bogdanovića?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mister bin

    8. septembar 2024 | 17:54

    Bravo Rade pravo u srce a čuveni piksi nek razmišlja

  • Slobodan

    8. septembar 2024 | 17:54

    Odigrali jedan bunker i kokodače se tri dana kao da je bilo 5:0 , Montevideo rapsodija. Od večeras sve po starom

  • Miks

    8. septembar 2024 | 18:14

    Drugo poluvreme posed lopte: srbija 28% - španija 72% 🤣🤣🤣🤣 Španija gost 🤣🤣🤣🤣 veliki uspeh našeg fudbala 🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA