Pukle petarde u mrežama BiH i Mađarske: Holandija preslišala naše "komšije", Pavlović dao gol za Nemce!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Nastavljena je A Liga nacija u kojoj se nalazi i Srbija, samo ovoga puta je u pitanju bila "Grupa 3", gde su igrale selekcije Holandije i Bosne i Hercegovine, odnosno Nemače i Mađarske, a gde je viđena i prava kiša golova na oba susreta.

Dosta je zanimljivo bilo u Ajndhovenu gde se Bosna i Hercegovina pronašla sa novim selektorom, a gde su pokazali mnogo toga. Povela je Holandija već u 13. minutu preko Džošue Zirkzija, da bi Emir Demirović izjednačio samo 14 minuta kasnije.

Pokazala je Bosna i Hercegovina da ne želi da se preda, već da igra fudbal, ali je u 47. minutu Rejnders doneo 2:1. Na poluvremenu je u igru ušao i Rade Krunićm najnovije pojačanje Crvene zvezde, ali ni to nije pomoglo izabranicima Sergeja Barbareza.

Kodi Gakpo je postigao gol u 56. minutu za 2:1, da bi Edin Džeko u 73. minutu vratio nadu. Međutim, nije mogla Bosna i Hercegovina ništa, dok je Vut Vehorst postigao gol za 4:2 u 88. minutu susreta.

Tada se činilo da je gotovo, da je svemu kraj, međutim, nije tako mislila i Holandija. U samom smiraju meča, gol je postigao i Ćavi Simons u 92. minutu za 5:2.

U drugom meču večeri, dosta nezanimljivije makar rezultatski je bilo između Nemačke i Mađarske.

Panceri su demolirali protivnika sa 5:0, prvi gol je viđen u 27. minutu susreta, kada je Nikolas Fulkrug iskoristio asistenciju Džamala Musijale i tako doneo prednost svom timu. Tim rezultatom se otišlo i na poluvreme, da bi se stvari promenile u drugih 45 minuta.

Prvo je Florijan Virc asistirao upravo Musijali, koji je povisio na 2:0 u 58. minutu. Samo osam minuta kasnije je ovaj dvojac zamenio uloge, Musijala je sada bio asistent dok je Virc pogodio.

Igrao se 77. minut, kada je svoj debitantski gol za Nemačku postigao i Aleksandar Pavlović, kome je takođe asistirao Džamal Musijala, dok je konačnih 5:0 postavio Kaj Haverc u 81. minutu sa bele tačke.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA