Fotografija koja će dirnuti u srce svakog zvezdaša: Na sanduku Bore Čorbe položen veliki šal crveno-belih

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Čitava Srbija danas tuguje zbog odlaske legendarnog rokera, Bore Đorđevića poznatijeg kao Bora Čorba. Veliki broj prijatelja, njegova porodica i saradnici okupili su se danas u Čačku kako bi na večni počinak ispratili sjajnog muzičara.

Među zvanicama se nalaze i mnoge poznate ličnosti, poput nekadašnjeg predsednika Vojislava Koštunice, člana YU grupe, Žike Jelića, zatim Miroslava Ilića i mnogih drugih...

U Kulturnom centru u Čačku danas je održana i komemoracija, a na sanduku Bore Čorbe sa kojim će otići na večni počinak nalazi se i veliki šal Crvene zvezde.

Poznato je koliko je Bora voleo crveno-bele, koji su mu nebrojeno puta tokom poslednjih utakmica pevali i želeli ozdravljenje. Nažalost, on nije uspeo da pobedi u životnoj borbi.

Bodrio je Zvezdu i u dalekom Bariju, a malo je nedostajalo da čak u jednom momentu i zaigra za svoj voljeni tim.

- Bio sam golman, malo je falilo da dođem u Crvenu zvezdu da branim, ali bi to bilo mnogo obaveza za mene. Golmani i bubnjari moraju da budu ludi, pa znate koliko ga lopta puta pogodi u glavu... A bubnjari ceo život gledaju pevača ispred sebe i kaže 'što ja nisam tamo'. Tako su propevali mnogi bubnjari, neki uspešno, neki manje. Fil Kolins je bio uspešan bubnjar, odličan. Pit Gabrijel isto i mnogi drugi - rekao je tada Bora.

Nema sumnje da su zvezdaši izgubili jednog velikog navijača...

(Telegraf.rs)

Video: Građani Čačka u mimohodu oko sanduka Bore Đorđevića, izjavljuju saučešće porodici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CZ

    7. septembar 2024 | 13:49

    ❤️

  • ♥️⭐

    7. septembar 2024 | 15:08

    Vecna slava Boro

  • Šćepan

    7. septembar 2024 | 16:10

    Ja sam PARTIZANOVAC ali njemu nikad nisam zamerao što je zvezdaš,pa ipak možda ovaj šal nije trebalo postaviti, vole njega i mnogi partizanopartizanovc."NEKA MU JE VEČNA SLAVA I HVALA"...šteta,tom čoveku nema zamene,propade taj fenomenalni bend.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA