Da li je Mitrović zaslužio ovako surove komentare? "Samo ti broji evriće, bojkotaše nikad više ne treba zvati"

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 62

Ogroman broj komentara u srpskoj fudbalskoj javnosti pojavio se nakon vesti da Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić neće nastupati za reprezentaciju u ovom prozoru zbog povreda. Još više bure nastalo je nakon što su iz Al Hilala objavili njihove fotografije sa treninga u punoj opremi.

U jeku svega toga, a posle utakmice sa Španijom u kojoj je Srbija igrala 0:0, oglasio se i Aleksandar Mitrović pomalo mističnom porukom. Međutim, ni ona nije naišla na oduševljenje fudbalske javnosti, koja je nastavila sa oštrim komentarima na račun jednog od naših najiskusnijih fudbalera u nacionalnom timu.

Skoro 100 komentara stiglo je na pomenutu vest na našem portalu, a neki su bili prilično brutalni, pa su neki postavili i pitanje da li je to jedan od najboljih strelaca Srbije u 21. veku to zaslužio?

Neki čitaoci su poručili Sergeju Milinković-Saviću i Mitroviću da više nisu dobrodošli u reprezentaciju i da ih ne treba zvati nazad, a pojedinci su zamerili Aleksandru što je umesto čestitke reprezentativcima poslao pomenutu poruku.

- Niko od "bojkotaša" nije čestitao. Da smo izgubili, verovatno bi čestitali poraz - napisao je jedan korisnik.

Fudbal Evropsko fudbalsko prvenstvo EURO 2024 Danska Srbija Foto: Tanjug/AP

Čitaoci su zamerili Mitroviću i činjenicu što je otišao da nastupa u Saudijskoj Arabiji, misleći da su mu "pare udarile u glavu".

- Bio mi je drag do bola, ali izgleda da su ogromne svote novca gadno udarile u glavu. Kako god, mnoge bi odbradovalo da se oprosti - napisao je jedan korisnik, a drugi se nadovezao:

- Samo ti broji evriće, bolji od tebe ostavili su srce na terenu za Srbiju.

Pogledajte još neke od komentara koji su se pojavile na jučerašnjoj vesti o objavi Aleksandra Mitrovića u galeriji:

(Telegraf.rs)

Video: Reprezentativac Srbije peške otišao kući s Marakane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hersonisos

    7. septembar 2024 | 13:16

    Totalna glupost,ako je iko izgarao u reprezentaciji to je bio Mitrogol..brzo se sve zaboravlja, on je svoj dio posla uvijek dobro, časno i pošteno odrađivao,o čemu na kraju krajeva govori i broj golova od kojih su neki kao protiv Portugala Istorijski i ostaće kod iskrenih ljubitelja fudbala nezaboravni..Lako je mrziti, a zaboravljati izgleda još lakše...

  • ja sam ja

    7. septembar 2024 | 13:13

    Sta se lozite na komentare srpskih strucnjaka koji su najvise potrcali od dnevne do wca. Jovic im je bio najbolji napadac na svetu kad je dao gol slovencima, pa su ga onda izvredjali maksimalno posle promasaja sa spancima

  • Gile PFC

    7. septembar 2024 | 13:19

    Da je zvezdin nikada ne bi ovako pisali. Ali, pošto je partizanov može da pljune po njemu svaki mandov i svaki burek novinar. Odveo nas je na svetsko u Rusiju. Odveo nas je na svetsko u Katar golom protiv Portugala. Najbolji je strelac reprezentacije Srbije i uvek je ostavljao srce na terenu. Da nikad više ne zaigra jedan minut ne bi trebalo reč da mu se kaže. Inače ex igrači Partizana bi trebalo kolektivno da bojkotuju reprezentaciju zbog odnosa države prema njihovom klubu, ali suviše su do dobri momci i velike patriote.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA