Da li ovaj detalj sa jučerašnje utakmice Olimpijakosa znači da Filip Petrušev dolazi u Zvezdu?

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 12

Da li se konačno bliži kraj sage "zvane" Filip Petrušev? Nakon višestrukih obrta tokom ovog leta i mnogih pregovora i želje Crvene zvezde da ga dovede u svoje redove, ostaje da se vidi da li će reprezentativac Srbije obući dres kluba sa Malog Kalemegdana. Navijače može da raduje detalj sa jučerašnjeg meča Olimpijakosa.

Naime, Pirejci su se tokom jučerašnjeg dana sastali sa Makabijem iz Tel Aviva u prijateljskoj utakmici i uspeli su da slave sa 84:83 u dramatičnoj i neizvesnoj završnici, iako su gubili velikom razlikom tokom treće deonice.

Ono što je ipak svima zapalo za oko jeste da Filip Petrušev ne samo da nije ulazio u igru, nego ga Jorgos Barcokas uopšte nije stavio ni u protokol za meč.

Ostaje otvoreno pitanje zbog čega je to bilo tako, ali su mnogi to protumačili kao mogući odlazak Petruševa u Beograd i prelazak u redove Crvene zvezde.

Iza njega je odličan nastup na Olimpijskim igrama u Parizu gde je sa reprezentacijom osvojio bronzanu medalju, a Zvezdin dres mu nije nepoznat, a i sami čelnici kluba sa Malog Kalemegdana istakli su da bi voleli ponovo da ga vide u svojim redovima.

Verovatno će sve doći na svoje tokom narednih dana, a i sam Barcokas će objasniti zbog čega u igru nije uvodio jednog od svojih boljih košarkaša.

(Telegraf.rs)

Video: Jago dos Santos: "Teo je Teo! Kada je tim dobar, svi mogu da igraju dobro..

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cacak

    7. septembar 2024 | 10:31

    Ovo vec postaje smesno. Ima vise epizoda od Male neveste.

  • Demi

    7. septembar 2024 | 10:22

    Sigurno dolazi, to se već zna!!

  • Pukla mala ko lubenica

    7. septembar 2024 | 10:36

    Naprotiv,otisao je pravo u policiju...😥😥😥

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA