Poznati reprezentativac Hrvatske danas je kamiondžija: "Vozim otpadne gume, unosan je to posao"

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Fudbal nekada piše zaista neverovatne priče. Stoga ne čudi ona iz Hrvatske koja kaže da je nekadašnji reprezentativac ove zemlje sada zaposlen kao - kamiondžija! Danijel Hrman (49) latio se ovog posla, koji mu, kako sam kaže, odlično ide.

Za Hrvatsku je upisao četiri nastupa, a nastupio je u dve prijateljske utakmice sa Južnom Korejom, te po jednom sa Slovenijom i Severnom Makedonijom početkom ovog veka. Ono što je kod komšija pritom nezamislivo - igrao je i za Dinamo i za Hajduk iz Splita.

Posle fudbalske karijere, on se potpuno povukao iz sporta, a ljubav je pronašao u kamionima, a kaže da je posao i više nego unosan.

- Posao je odavno uhodan. Imam četiri kamiona, prevozimo automobilske otpadne gume, najviše od vulkanizera iz Zagreba, do Trnovca gde se nalazi velika reciklaža. I ja ponekad vozim, kada su mi momci, moji zaposleni, na godišnjem odmoru. Taj posao nasledio sam od oca nakon što je pretrpeo moždani udar - rekao je Hrman u razgovoru za Večernji list.

Sada hvata samo one male "mrvice" fudbala koje mu se nude.

- Jako retko pogledam tekmu tu i tamo na televiziji. Nedostaje mi fudbal, evo poslednje što sam uživo gledao bio je Varteks protiv Poleta iz Svetog Martina, bila je puna tribina na stadionu Slobode. I onda čujem Vajt Stounse kako navijaju, pa mi srce zaigra, preplavi me adrenalin - nasmejao se Hrman.

Iako je igrao i za Dinamo i za Hajduk, otac mu je, kako sam kaže, bio "zadrti" Hajdukovac.

- Moj jedini klub je Varteks Varaždin, onaj za koji sam ja igrao, pa i danas me srce vuče prema Varaždinu. No uvek mi je drago kada neki hrvatski klub igra u Evropi i tada uvek navijam za njega. Inače, moj tata Stjepan, zvani Štef, teški je i zadrti hajdukovac! - zaključio je nekadašnji reprezentativac Hrvatske za Večernji list.

(Telegraf.rs / Večernji list)

Video: Reprezentativac Srbije peške otišao kući s Marakane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA