Jednima najbrži gol, a drugima pobeda: Italijani furiozni protiv Francuza na Parku prinčeva

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Fudbaleri Italije uspeli su da naprave veliki preokret nakon epohalno lošeg starta utakmice, kada su nakon samo 13 sekundi primili pogodak, na grešku jednog od defanzivaca. Nakon 90 minuta savladali su selekciju Francuske rezultatom 3:1 u Ligi nacija.

Prošlo je samo 13 sekundi od momenta kada je sudija dunuo u pištaljku kako bi počeli meč, do postignutog gola. Francuzi su odmah ušli u jak presing, a grešku je za Italijane napravio Đovani di Lorenco, koji je potpuno nejasno propustio loptu. To je iskoristio mladi Bredli Bakola, koji je solirao do kraja i savladao nemoćnog Donarumu.

Nakon toga je usledila kanonada, tri gola su Italijani postigli, a Francuzi nisu znali šta ih je snašlo. Prvi od ta tri pao je u 30. minutu meča, a strelac je bio Dimarko. Potom je Fratesi doneo prednost u 50. minutu, da bi potpunu rapsodiju zaključio Raspadori u 74. minutu utakmice.

Ovo donosi prva tri boda Italijanima i to u prvom meču protiv velikog rivala. Pravi klasik je otišao u njihovu korist i sada prvo mesto dele sa Belgijancima, koji su salvadali Izrael istim rezultatom kao i Italijani Francuze.

Italija - Francuska Foto: Tanjug/AP

Od ostalih mečeva treba istaći onaj između Slovenije i Austrije u Ligi B, trećoj grupi, koji je završen remijem, rezultatom 1:1.

Šeško je iz penala doneo prednost Sloveniji u 16. minutu, da bi izjednačenje doneo Lajmer u 28. minutu meča.

Slovenija - Austrija Foto: Tanjug/AP

Ostali rezultati

Kazahstan - Norveška 0:0

Island - Crna Gora 2:0

Vels - Turska 0:0

Litvanija - Kipar 0:1

(Telegraf.rs)

Video: Hezonja otkrio da li vidi sebe u Partizanu: Nikad nisam pričao s nekim telefonom kao sa Željkom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA