Nesuđeno pojačanje Zvezde uništilo tzv. Kosovo u Prištini: Rumuni se osvetili za zviždanje himni i UČK zastave

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Fudbalska reprezentacija Rumunije pobedila je  tzv. Kosovo sa 3:0 u prvom meču divizije C Lige nacija odigranom na stadionu Fadilj Vokri u Prištini.

Samom meču prethodila je neprijateljska atmosfera domaćih navijača, koji su Rumune dočekali zvižducima i mahali zastavama UČK,

Ipak, i pored žestokog početka gosti su bili ti koji su odmah nametnuli svoj ritam i prvi stigli do gola, pošto je u 40. minutu Man odlično reagova na asistenciju Marina i doneo vođstvo svom timu.

U nastavku, ponovo su Rumuni napadali, a to im se isplatilo u 51. minutu kada je dosuđen penal koji je realizovao Marin.

Do kraja susreta, raspoloženi Marin je postigao i svoj drugi gol na susretu i postavio konačnih 3:0.

Da podsetimo, postojala je mogućnost da Razvan Marin pređe u Crvenu zvezdu, budući da je klub tražio kvalitetnog centralnog vezistu nakon prodaje Stamenića i tada mogućeg odlaska Hvana. Marin je prethodne dve sezone proveo na pozajmici u Empoliju i Kaljariju, gde je pokazao solidne igre i iskustvo u Seriji A.

Marin je bio jedan od potencijalnih kandidata. Nakon njegovog nastupa na Evropskom prvenstvu dodatno je skrenuo pažnju na sebe, a do prelaska u Zvezdu nije došlo.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milijana

    7. septembar 2024 | 07:32

    Jel ono bio predlog da se i JNA zove po ovoj fudbalskoj legendi kao i stadion na kom je održan ovaj meč?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA