Skandal: Fudbaler uhapšen zbog vožnje pod dejstvom kokaina, klub ga momentalno otpustio

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Veliki skandal trese Švedsku, pošto je fudbaler tamošnjeg Estersunda, Ali Keita uhapšen nakon što je utvrđeno da je vozio pod dejstvom kokaina. Isprva se mislilo da je igrač zapravo samo pod dejstvom alkohola, ali je naknadno priznao šta je zapravo konzumirao.

Uz to, švedska policija optužila je Keitu, koji je napunio 37 godina, za pranje novca. Osuđen je na kaznu od 50 dana zatvora, kako prenosi tamošnji Aftonbladet, a od kako je počinio pomenuti prekršaj, on ne nastupa za Estersund.

Da stvar bude neverovatnija, on je bio deo Estersunda još od 2014. godine i postao je rekorder po broju nastupa za klub, pošto je ukupno odigrao čak 244 utakmice.

- Ali Keita je bio veoma važan deo Estersunda u dugom vremenskom periodu. Njegova lojalnost i sve što je učinio za klub se mnogo ceni, a to je učinilo da odluka bude još teža - napisao je Estersund u saopštenju.

Pored toga, Keita je nastupao za klubove Vesteros i Sirjanska, a kako se navodi Keita je porekao tvrdnje o pranju novca, dok je priznao da je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

(Telegraf.rs)

Video: Reprezentativac Srbije peške otišao kući s Marakane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA