Saznajemo! Pomeren večiti derbi između Zvezde i Partizana u fudbalu

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 29

Večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana koji je bio planiran za 9. kolo Superlige Srbije, odložen je zbog nastupa Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige šampiona, saznaje Telegraf.

Utakmica je bila planirana u sedmici kada Zvezda dočekuje Benfiku, 19. septembra u četvrtak od 18.45 časova, a derbi je trebalo da bude na programu tokom vikenda, odnosno 21. ili 22. septembra.

Međutim, doneta je odluka da se meč pomeri i novi termin će biti ponedeljak, 23. septembar. Duel treba da se igra na stadionu Partizana, koji će biti domaćin.

Razlog je taj što Zvezda ne bi imala predviđenih 72 časa između dve utakmice, koliko je predviđeno, zbog čega je duel i pomeren za ponedeljak.

U sedmici koja sledi nema zakazanih evropskih utakmica, tako da nije bilo bojazni od bilo kakvih daljih preklapanja. Zvezdi u toj sedmici preostaje meč sa Železničarem na Marakani.

Podsetimo, Partizan nije uspeo da obezbedi mesto u evropskim takmičenjima, pa ni sam nema nikakvih "smetnji" oko toga da sam meč bude odigran u ponedeljak.

(Telegraf.rs)

Video: Reprezentativac Srbije peške otišao kući s Marakane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zola

    6. septembar 2024 | 15:41

    Treba komšijama izaći u susret i pomjeriti ako treba i više. Moramo i pored rivalstva gledati neke korektne i ljudske odnose. Nama niko nije kriv što su nas idioti doveli do propasti.

  • 534

    6. septembar 2024 | 15:27

    Derbi će se igrati na JNA samo ako do tada plate račune za struju i vodu.

  • Mire

    6. septembar 2024 | 15:46

    Nisu trebali ništa odlagati ! Dovoljno je da sudije izadju na teren i opajdara pobedjuje bez učešća u igri .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA