Reprezentativac Srbije peške otišao kući posle meča sa Španijom: Snimili smo neverovatnu scenu na Marakani

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 37

Fudbalska reprezentacija Srbije remizirala je sa Španijom u prvom kolu Lige nacija, a Orlovi su prikazali neverovatnu borbenost zbog koje su nagrađeni aplauzima navijača na Marakani, ali su oduševili i čitavu javnost koja je gledala meč putem TV ekrana.

Podmlađeni tim, koji su svi otpisali unapred, ostavio je srce na terenu i pokazao da i bez zvezda koje su otkazale Srbija ima čemu da se nada kada je fudbal u pitanju, posebno kada se ovako bore.

I posle meča su mnogi od njih pokazali skromnost u izjavama i istakli da im je bila čast da ovako predstavljaju Srbiju.

Posle meča navijači su čekali reprezentativce ispred kapija Marakane gde izlaze svojim automobilima, ne bi li od nekoga uzeli dres, autogram ili se fotografisali sa njim.

Nakon što je završeno sa izjavama iz miks zone, uputili smo se ka izlazu, gde smo zatekli zanimljivu situaciju. Za mnoge neverovatnu. Aleksa Terzić i Đorđe Jovanović su izašli napolje. Terzić zbog povrede nije igrao, a ni Jovanović nije ulazio u tim.

Upravo Jovanović je i poslednji pozvan u tim, nakon što je Mihailo Ivanović otkazao u poslednji čas. Napadač Partizana se odazvao pozivu i bio je Piksiju na raspolaganju, ali nije zaigrao u konkurenciji Luke Jovića i Petra Ratkova.

Iako nije igrao, najmlađi navijači su želeli "selfi" sa Jovanovićem, koji je im je izašao u susret. A onda smo videli zaista neočekivanu scenu, da je krenuo ka svojoj kući pešice sa Marakane.

Terzić je čekao taksi ili nekoga ko bi ga prevezao do kuće, dok je napadač Partizana krenuo niz Ljutice Bogdana ka Autokomandi, a zatim je nastavio u pravcu stadiona Partizana.

Moguće je da Jovanović živi u blizini, ali je svakako sjajno videti da mu nije problem i da pešice ode sa stadiona zajedno sa svim ostalim navijačima.

(Telegraf.rs)

Video: Piksi posle remija sa Španijom: "Igrači moraju da veruju treneru, ne da igraju po svom!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    6. septembar 2024 | 10:01

    A Vlahović na evropskom sa pederskom crvenom torbom kojà košta kao polovni automobil ......skromnost je još uvek vrlina a ne mana.......

  • Lepi

    6. septembar 2024 | 10:21

    Ovaj tim od sinoć ostaviti i raditi s njima dobri su

  • Džontra

    6. septembar 2024 | 10:00

    Neki novi klinci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA