Grimaldo nije bio srećan posle meča: Španac hteo pobedu, pa posebno pomenuo dva srpska fudbalera

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Nije Španija opravdala svoja očekivanja po dolasku u Srbiju i na stadionu "Rajko Mitić" došla je samo do boda (0:0). Odbranu trona u Ligi nacija tako su započeli kiksom, ali su se i Orlovi ipak pitali za nešto ovog puta.

Bek "furije" Alehandro Grimaldo smatra da je njegov tim zaslužio pobedu.

- Bio je ovo vrlo dobar meč u Srbiji protiv dobrog tima. Mislim da prvo poluvreme za nas nije bilo dobro, a u drugom smo bili mnogo bolji i zaslužili smo da pobedimo. To je fudbal i moramo da radimo mnogo da bismo igrali bolje u nedelju.

Dodao je da je atmosfera bila sjajna, a posebno je pomenuo dva bivša saigrača.

- Dobar je stadion, dobra atmosfera, ali mi mislimo o sledećem meču. Imaju dobre igrače, sa Živkovićem sam igrao u Benfici i Jovićem. To je dobar tim - zaključio je Grimaldo.

(Telegraf.rs)

Video: "Ginemo jedni za druge, Bog nas je pogledao!": Veljko Birmančević posle Španije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    6. septembar 2024 | 06:52

    Španija spsla teško ranjenog Stojkovića jel trebao mu pozitivan rezultat protiv jake Svetske ekipe i velikim nedolaskom fudbalera uspeli su da zasene veliko odbijanje da ne igraju utakmicu veliki poen stojković Spani nam uvek pomažu kad je najteže

  • vukodlak

    6. septembar 2024 | 11:52

    Ovo je to , fudbal se igra na terenu ,ne u kafani niti U novinarskim listovima ???Svako pokaže ,koliko i šta zna ,i svoje mogucnosti !!!??Nema nostalgije ,zavrsen ciklus ,LN,SP,EP, i kraj !!!!Ovi momci ,kao i predhodna generacija ,pokazuje kvalitet ,igru,i zrelost ?Španija se provukla,a očekivali lak plen?Mislim da samo ,VLAHOVIĆ ,može da se prikljuci,a Da Piksi ,ostane dosledan ,i da ovo uigrava ,jer su pokazali visok nivo ????

  • Kranp

    6. septembar 2024 | 06:58

    E pa jaki smo mi,neznas s kim imaš posla, a posle primimo pet gola kao dobardan,....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA