Piksi otkrio deo prljavog veša sa Eura: "Neki igrači nisu slušali, normalno da tad imaš problem"

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Fudbaleri Srbije osvojili su jedan bod u okršaju sa Španijom, aktuelnim šampionom Evrope i tako sjajno otpočeli učešće u A diviziji Lige nacija.

Selektor Dragan Stojković Piksi je bio srećan prikazanim, zahvalio se publici, a onda je otkrio malo prljavog veša iz Nemačke.

- Meni je ono što je najvažnije, to je da reakcija ovih igrača i tu neku mladost koju smo videli, sve ono što se dešavalo u tom taktičkom smislu. Vraćam se na disciplinu. Da se vratim za Nemačku, bilo je momenata kad si hteo iz kože da izađeš jer igrači, koje neću da pominjem, jednostavno ne poštuju to što se traži. Normalno da imaš problem, ali ovako kad igraš, kad poštuješ ono što se traži.

- To je sasvim drugo, može da se izgubi utakmicu, nije to garancija. Ekipa mora biti organizovana maksimalno od prvog do poslednjeg minuta sa ciljem da ostvari rezultat i doći će nagrada za tu požrtvovanost. Da se ne vraćam na analizu kad su me kritikovali, da se vratim na Sloveniju, to je interna stvar kad vidiš neke stvari, dođe ti da se ubiješ. Nešto što je nedopustivo, a to se dešavlao. Sve te neke poruke kad kažeš, treba da igraš kako ti kažem, a ne kako misliš. O tome se radi.

Dodao je da je presrećan onim što je video protiv Španaca.

- Kad vidim ove momke kako ginu, vidim tu neku želju, strast, tu trku i kilometre koje smo istrčali meni je puno srce. Da smo izgubili, to je fudbal, ali to se vraća. Možemo da budemo ponosni, igrači, ja sam nebitan. Oni su bitni, oni treba da budu ponosni, izašli su hrabro i sa tim jednim dobrim rezultatom - rekao je Stojković.

(Telegraf.rs)

Video: Strahinja Pavlović posle Španije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kako misliš kog selektora?

    6. septembar 2024 | 00:48

    Važno je da ti slušaš selektora.

  • Zaza

    6. septembar 2024 | 07:25

    Ko je sada kriv sto Srbija nije izgubila,a igrala bez nekoliko ,,najboljih " igraca,sto su fudbal i drzavu prodali zbog para i zbog svog ponosa !!??.Neko bez pitanja ide u rat,a nekome tesko pada da igra za svoju drzavu ,zbog cega ,zbog selektora ???.Takvim igracima smetace svaki selektor,jer nije u pitanju selektor,jer kad legnu milioni na racun,tada Drzava i reprezentacija nisu bitni .

  • Duka Srbin Tenja

    6. septembar 2024 | 04:10

    I ti sam ne znaš šta si hteo da napišeš

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA