Debitovao za Srbiju kod Piksija, pa komentarisao promašaj Jovića: "Ti to na treningu daš 20 od 20, ali..."

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbaleri Srbije osvojili su vredan poen na početku Lige nacija i to ni manje ni više nego protiv prvaka Evrope Španije (0:0). Odličan utisak ostavili su naši momci i pored toga što je sa druge strane protivnik išao na pobedu.

Jedan od tri debitanta u dresu našeg tima bio je Kristijan Belić, kome je ovaj meč jako značio.

- Iskeno teška utakmica jako, pogotovo ovakav protivnik, evropski šampion. Ući nije lako, pogotovo sa klupe, na rezultat koji nama odgovara. Svakako, hvala šefu na poverenju, meni najdrža utakmica, kako god ispalo, kako god igrao. To mi je najbitnije, da sam upisao nastup za reprezentaciju.

Dobio je žuti karton neposredno po ulasku na teren...

- Nisam hteo baš toliko blizu golu pošto je Grimaldo ušao, koji ima strašan slobodan udarac, pa mi je bilo malo frka dok je izvodio, ali je Rajko sve odbranio. Sve je ispalo dobro.

Ističe da ostaje žal čak i za pobedom.

- Ostaje, naravno, mislim imali smo sjajne šanse, pogotov Luka. Ti to na treningu dvadeset od dvadeset daješ lagano, ali nema veze. Doći će nadam se u nedelju.

Za njega je ovo bila velika čast.

- Kako ne, za mene ne treba nikakva motivacija kada igram za reprezentaciju. Bilo šta da kaže trener, kada obučem taj dres to je drugi osećaj i nivo. Pogotovo za mene koji nisam igrao mesec dana, imao sam povrede i sve. Hvala Bogu, sve je ispalo kako treba i prošlo.

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Milenković zadovoljan remijem sa prvakom: Odbranili smo grb naše zemlje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA