Rade Bogdanović konačno zadovoljan igrom Srbije: Evo šta je imao da poruči u studiju posle meča

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 27

Veliki rezultat ostvarila je fudbalska reprezentacija Srbije! Naši momci uspeli su da odole evropskom prvaku Španiji na stadionu "Rajko Mitić" i da im uzmu bod na startu takmičenja u Ligi nacija - 0:0.

Golova nije bilo, ali smo videli jednu novu, disciplinovanu Srbiju i to bez svih odsutnih Sergeja Milinković-Savića, Aleksandra Mitrovića, kao i mnogih drugih.

U razgovoru u studiju RTS-a posle meča, stručni konsultant Rade Bogdanović možda je po prvi put posle dužeg vremena bio zadovoljan prikazanom igrom Srbije.

Čestitao im je na igri i istakao da će protiv Danske biti drugačije i da se moramo prilagoditi.

- Pa jeste, u pravu ste, ali za naš tim je ovaj bod bitan za samopouzdanje i utakmice koje dolaze. Odličan Rajković kao i svi naši reprezentativci, možemo samo da im čestitamo, jer ipak je to prvak Evrope, a buduće utakmice će pokazati na kakvom smo putu. Biće totalno drugačija utakmica i način igre, jači tempo i intenzitet, ali su momci su pokazali da su danas hteli da brane i odbrane grb koji nose. Branili smo se i odbranili smo se protiv evropskog prvaka.

(Telegraf.rs)

Video: Piksi: Mnogo je mržnje oko nas, pominju da sam neznalica, ali...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raša

    6. septembar 2024 | 01:10

    Piksi je najzad otkrio za javnost da su takozvane zvezdice radile šta su hteli i jeli mu džigericu celo vreme, nadam se da te pajsere više nikad neće zvati i da će uigrati ove klince koji će da izginu na terenu uz još 2-3 koja su trenutno povredjena biće to to. Kad se boriš a izgubiš niko ti neće zameriti, a šetati se po terenu i ignorisati savete Selektora to je ne poštovanje.Koliko srce ima Piksi da ih je celo vreme štitio nije hteo njihovu bahatost da otkriva a oni njemu nož u ledja, da ne pričam o ovom Bogdanoviću koji se pravi previše pametan a da ga postaviš za trenera nebi znao ni taktiku da postavi a kamoli nešto drugo, da ne pričam da na Reprezentativnom nivou taj Bogdanović nikad nije igrao i nema taj osećaj ali je njemu bitno šetati od Televizije do Televizije i palamuditi razne nabuloze pritom još ostati u životu.Nikad protiv Piksija i Srbije, samo hrabro momci, i ako želite ostati normalni ne trčite kod Arapa jer pare dodju i prodju a za Reprezentaciju se igra jednom u životu.Ahh da, zaboravi i onu Divu iz Torina 🙈 ma nikad više da ga ne zove. Tačka i kraj.

  • sasa bgd

    5. septembar 2024 | 23:09

    Od sada samo da igraju igrači sto će da ginu za Srbiju a manekeni na netrebaju sto manje igrača iz Zvezde to donosi uspeh čim ima vise od tri igrača iz Zvezde to znaci propast zivela Srbija

  • Da

    5. septembar 2024 | 22:55

    Ma sjajno branili smo grb parkirali autobus divna igra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA