Nove muke za Piksija: Još jedan reprezentativac zbog povrede otpao u poslednji čas

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 18

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi suočava se sa najtežim problemima od kako je stupio na kormilo Orlova. Veliki broj otkaza, od kojih mnogi izazivaju sumnju na neku vrstu bojkota prema selektoru, desetkovali su naš tim i to pred meč protiv aktuelnog šampiona Evrope - Španije.

I pre spiska iz različitih razloga tu nisu bili Dušan Tadić, Darko Lazović, Vanja Milinković Savić, Nemanja Gudelj, Filip Kostić, Nemanja Radonjić... ali su ubrzo stigli otkazi od strane Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković Savića zbog povrede, iako su igrali noć pre objave čitavih 90 minuta, a sada trenirali punim intenzitetom, otkazao je i Dušan Vlahović zbog privatnih razloga, koji je takođe igrao za Juventus mečeve bez problema.

Nakon toga su se povredili Nemanja Maksimović i Miloš Veljković, koji su došli u Pazovu, ali su se vratili u svoje klubove. Otkazao je i novajlija Mihajlo Ivanović, umesto kojeg je pozvan Đorđe Jovanović.

Sada, prema najnovijoj informaciji do koje je došao Telegraf, jasno je da Piksi neće moći da računa ni na Aleksu Terzića, bar kada je meč protiv Španije u pitanju.

Aleksa Terzić Foto: MNPress

Levi bek Salcburga je trenirao u Staroj Pazovi pre meča, ali je utvrđeno da nije spreman i on neće biti u mogućnosti da pomogne saigračima na Marakani od 20.45.

Sam Piksi se nadao da bi Terzić mogao da bude spreman i to je napomenuo i na konferenciji za medije, kada je istakao da formacija zavisi od toga da li će Terzić biti spreman.

- Što se tiče formacije, zavisiće od Terzića, ne ode Veljkovića. Da li ćemo igrati sa trojicom u zadnjoj liniji ili ćemo promeniti sa četvoricom, to ćemo videti - rekao je Piksi.

Za razliku od Terzića, ono što Piksija može da raduje, jeste činjenica da je Luka Jović trenirao i da je spreman da zaigra u startnih 11, koji se sada već naziru i da predvodi napad Orlova u duelu protiv Španije na Marakani.

(Telegraf.rs)

Video: Piksi: Mnogo je mržnje oko nas, pominju da sam neznalica, ali...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA