Piksijevi povređeni Orlovi treniraju punom parom, a nisu došli na okupljanje Srbije: Fotke kluba sve otkrile

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 29

Fudbalska reprezentacija Srbije igra prvi meč Lige nacija protiv Španije ovog četvrtka od 20.45, a posle debakla na Evropskom prvenstvu, selektor Dragan Stojković Ppiksi suočio se sa brojnim otkazima fudbalera.

Naime, glavobolju selektora oko sastava tima izazvali su porodični problemi Dušana Vlahovića, kao i povrede Sergeja Milonkovića-Savića, kao i Aleksandra Mitrovića, povređeni su i Miloš Veljković i Aleksa Terzić, kao i Mihajlo Ivanović, Nemanja Makmimović...

Ipak, kada je reč o dvojcu Al-Hilala, Mitorviću i Milinković Saviću, utisak je da povrede i nisu baš teže prirode.

Naime, na zvaničnoj stranici kluba, pojavile su se fotografije sa treninga, gde se, uz komentar "Fitnes i pripremna utakmica", jasno vide fudbaleri koji su u trenažnom procesu. Ono što je posebno zanimljivo jeste i to da su među njima srpski internacionalci.

I Mitrović i Sergej treniraju, trče, i ulaze u duelue, pa su beojni navijači doveli u pitanje razlog i "težinu" njihove povrede, a priča o sukobu sa selektorom ponovo je akuelna.

Pogledajte fotografije sa treninga Al-Hilala:

(Telegraf.rs)

Video: Piksi o svim otkazima fudbalera i da li je to zapravo tihi bojkot reprezentacije?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naj

    5. septembar 2024 | 13:31

    "Šmekeri" neće da igraju dok je Piksi trener!? Pa ne igrate vi za Piksija nego za svoju zemlju i ne menjate vi selektora nego savez. Što ne traže smenu trenera u svojim klubovima kad ne igraju?? Eeee... tu moraju da ćute i slušaju!

  • Dn

    5. septembar 2024 | 12:40

    Oterati i Piksija i njih!!!

  • Cgc

    5. septembar 2024 | 12:49

    Cak I da je bojkot a jeste,smatram da ih treba kazniti,jer nemaju lekarsku dokumentaciju da su povredjeni a tamo treniraju. A piksiju otkaz sto pre

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA