Gest sadašnjeg selektora Srbije oduševio je Boru u istorijskom meču: "Kada je Piksi ušao, smrzli smo se..."

 
S. G.
S. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije održao je konferenciju za medije pred meč sa Španijom koji Orlove očekuje u Ligi nacija, a, pre početka svog izlaganja uputio saučešće porodici legendarnog muzičara Bore Đorđevića.

Stojković je istakao:

- Napustio nas je jedan velikan danas, povodom smrti Bore Đorđevića bih uputio iskreno saučešće porodici. Ja sam imao privilegiju da sam ga poznavao - rekao je Stojković.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da je, još u vreme Piksijeve igračke karijere, njegove bravure i fudbalsko znanje legendarni muzičar posebno cenio. Tako, u jednom od interjua koje je dao o odlasku u Bari, i kolmuni pod nazivom „Pomahnitali voz i brod ludaka“, koju je pisao za Frankfurtske vesti, Bora Čorba posebno istakao Dragana Stojkovića Piksija.

Posle odlaska iz Zvezde, Piksi je igrao za rivala crveno-belih u finalu, Olimpik Marsej.

O tom meču je Bora istakao:

- Najbolji igrač Zvezde je bio Piksi. Sreća da je ušao pred kraj jer kad nam je promešao odbranu par puta, smrzli smo se od straha. I odbio je da puca penal. Kapa dole za gest. Povratak je bio trijumfalan. Najluđi su se popeli na katarke, Grk se opametio i dozvolio piće. Jedan navijač mi je sasvim ozbiljno rekao – da nismo pobedili, probušili bismo brod nasred mora. Brod je ostao ceo i uplovio u Bar.“

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miro

    5. septembar 2024 | 14:03

    Pa zato ga i mrze tudjmanovci em Zvezdas em Srbin .Za njih najvece zlo.Brate sve najbolje protiv Spanaca Srbi su uz reprezentaciju pa kako nam bude

  • Roki

    5. septembar 2024 | 16:29

    ZVEZDA SRBIJA, lep gest Piksija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA