Novi šok za Piksija! Otkazao još jedan napadač, morao da zove fudbalera Partizana kao zamenu!

 
L. I.
L. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 44

Fudbalska reprezentacija Srbije će u četvrtak od 20.45 časova odigrati prvi meč u okviru Lige nacija, a protivnik je aktuelni evropski šampion - selekcija Španije. Selektor "orlova" Dragan Stojković imao je mnogo kadrovskih problema pred ovaj meč, a sa spiska je u poslednjem trenutku otpao još jedan fudbaler.

Naime, zbog povrede u timu neće biti Mihaila Ivanovića, pa je Stojković naknadno pozvao napadača Partizana Đorđa Jovanovića.

- Posle temeljne analize, detaljnih lekarskih pregleda medicinskog tima A reprezentacije, i u dogovoru sa Milvolom, Mihailo Ivanović zbog povrede stopala i zadnje lože neće biti na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću za utakmice protiv Španije i Danske.

Selektor je odlučio da uputi poziv igraču Partizana Đorđu Jovanoviću, koji će se priključiti nacionalnom timu sutra (četvrtak) prepodne. U skladu sa UEFA pravilnikom imaće mogućnost nastupa u meču protiv Španije, naravno kasnije i Danske - stoji na sajtu FSS-a

(Telegraf.rs)

Video: Piksi: Mnogo je mržnje oko nas, pominju da sam neznalica, ali...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zzzz

    4. septembar 2024 | 22:56

    Zar ne vidis da si ti problem ? Šta treba da se desi da odeš ???

  • Рус

    4. septembar 2024 | 22:53

    Ovo moze da bude šok ali u pozitivnom smislu.. To su svi igraci zeljni dokazivanja I oni ce da se bore kao Lavovi... videcemo...

  • Mister bin

    5. septembar 2024 | 06:58

    Zovi piksi i mene trenutno sam slobodan Odlazi ne sramoti naciju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA