Španci oslabljeni u Beogradu: Kapiten snimljen u Madridu, ima važniju misiju od meča sa Srbijom

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Fudbaleri Španije stigli su u Beograd bez nekolicine igrača koji su bili standardni na Evropskom prvenstvu, a jedan od njih je i kapiten Alvaro Morata.

Morata se nije našao na spisku selektora Luisa de la Fuentea, a kao razlog je navedena povreda.

On je takođe bio nezadovoljan tretmanom koji ima kod navijača, pa je čak i najavljivao povlačenje iz reprezentacije posle Eura, ali do toga nije došlo.

Ubrzo je i promenio klub i potpisao za Milan, ali dogodila mu se i problematična situacija u privatnom životu, jer su on i njegova supruga Alisa Kampeljo najavili razvod, koji se i dogodio sredinom avgusta.

Navodno je problem između njih nastao još tokom ceremonije proslave titule na Euru, kada je Alisa došla na teren sa njegovom decom i kada je tražila da tu ne budu fudbalerovi roditelji, što je kod njega izazvalo eksploziju, pa je usledila burna rasprava, koja je na kraju rezultirala njihovim razvodom.

Međutim, španski medijim navode sada da su Alis i Morata viđeni zajedno na ulicama Madrida i spekulišu da li je reč o pokušaju pomirenja i davanju nove šanse njihovoj vezi.

Časopis "diezminutos" je objavio fotografije na kojoj Morata i Kampeljo zajedno šetaju ulicama Madrida. U pitanju je polazak u školu njihovih blizanaca, Alesandra i Leonardo, a roditelji su došli zajedno da ih prate.

Navodi se da su išli u istom automobilu, a da su izašli iz automobila sa decom držeći se za ruke.

Njih dvoje izbegavaju da daju izjave o svojoj vezi, ali novinari ističu da su ponovo otišli u zajedničku kuću i da dele krov nad glavom, te se navodi i da se sve više šuška o pomirenju.

Morata se na Euru pošteno ispromašivao, ali je na kraju podigao pehar kao kapiten, najviše zahvaljujući mlađim saigračima, koji su dominirali u Nemačkoj poput Nika Vilijamsa, Lamina Jamala i Danija Olma.

Sada Morata nije došao u Beograd, za razliku od svojih saigrača, a trenutno je na mnogo važnijoj misiji u odnosu na duel sa Srbijom u Ligi nacija. I deluje da je na dobrom putu da ovoga puta bude uspešan u realizaciji van terena, za razliku od terena.

Podsetimo, utakmica između Srbije i Španije u okviru 1. kola Lige nacija na programu je 5. septembra od 20.45 na Marakani.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semajlirane_pufne

    4. septembar 2024 | 20:28

    Bas suprotno sada su jos jaci kad ne igra Morata!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA