Dragan Stojković Piksi: "Neću da komentarišem Šurbatovića i Tanjgu"

 
S. L.
D. U.
S. L. D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbalska reprezentacija Srbije je ostavila daleko iza sebe nastup na Evropskom prvenstvu, dok ih sada očekuju i novi izazovi. Prvi na redu je meč protiv Španije u Ligi nacija, dok je pred taj duel i selektor Dragan Stojković Piksi održao konferenciju za medije.

Selektor naše reprezentacije je pričao o mnogim temama na konferenciji dan pred meč, dok su neizostavna bila i dešavanja u Fudbalskom savezu Srbije pred ovaj meč.

Sa svoje funkcije je smenjeni su Jovan Šurbatović i Miroslav Tanjga, dok se toga dotakao i sam selektor Piksi.

- Znate kako, ne bih hteo da dajem bilo kakve komentare i repliciram preko medija. Svako ima pravo da kaže šta želi, šta misli, šta hoće. Na tamo bih se zaustavio. A, što se problema tiče u srpskom fudbalu, imamo ih za izvoz. Od mog dolaska, stalno su problemi prisutni. Ništa ne iznenađuje. Ne bih da komentarišem, polemišem i da repliciram bilo kome. Ja sam trener, fokusiran sam, niti se bavim kadrovskim pitanjima, niti rešenjima, niti vodim politiku FSS-a. To se za jednom i za uvek zna. Ne volim da se moje ime pominje i meša u te stvari. To je tendeciozna stvar koju ne razumem. Ja sam trener i bavim se timom, gledam da uradim posao što bolje mogu - rekao je selektor Stojković.

(Telegraf.rs)

Video: Piksi opširno o tome da li ga igrači bojkotuju, da li očekuje "pobunu" navijača, Španiji...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA