Krilo Partizana pakuje kofere: Severina prihvatio platu Makabija, na pola koraka je od transfera u Haifu

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Još samo detalji dele Kcandera Severinu od poslaska iz Partizana, a klub iz Humske od dodatne zarade od 1.300.000 evra (plus procenti), o čemu smo već pisali. Holandski fudbaler je dogovorio lične uslove sa izraelskim klubom, koji će do kraja dena definisati o ostale detalje sa crno-belima, a potom i kompletirati celokupan transfer.

Tako će crno-beli dodatno zaraditi, ali i rasteretiti igrački kadar, koji je poprilično glomazan, a nije nimalo jeftin za srpske prilike i za klub koji neće imati dodatne prihode od evropskih takmičenja.

Transfer Mateusa Saldanje u Ferencvaros od 3.350.000 evra i procente donekle je "ugasio požar", ali sa novcem koji će Partizan zaraditi od prodaje Severine Makabiju crno-beli bi trebalo da imaju mirnu jesen.

Podsetimo, Severina je u Izrael odlazi kao želja trenera Bakara Bahara, koji ga je igrački upoznao dok je sa klupe predvodio Crvenu zvezdu, a sada je poželeo i da ga angažuje, pošto se ovoga leta vratio u Makabi iz Haife.

U Humsku je stigao prošlog leta kao slobodan fudbaler iz Ado Den Haga i to kao želja bivšeg trenera Igora Duljaja, a uz mnogo protivljenja odlazećeg sportskog direkora Ivice Kralja, koga će na toj funkciji naslediti povratik Ivica Iliev, o čemu smo takođe juče pisali.

(Telegraf.rs)

Video: Stanojević: Znamo koliko nam je potrebna Evropa, verujem da možemo da je izborimo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žerac

    4. septembar 2024 | 16:59

    Zar za Saldanju nije uzeto 4 miliona?! Sad odjednom 3,35, mada na transfermarketu piše okruglo 3 miliona. Samo pre dva dana cifra je bila 5, proletos 10 milona. I pitate se zašto neće niko drugi sem Vučelića u predsedničku fotelju.

  • Bubi

    4. septembar 2024 | 16:38

    Trensfer saldanje krenuo sa 10 mil pa 7, pa ga prodali za 5, ze izadje cifra 4 mil i 20% i sad 3.35 miliona + procenti. Jos malo bice 700 000

  • R s. Sr

    4. septembar 2024 | 16:29

    Prvo bi 5, pa 4 sada 3.3... Od igrača koji je vredeo 10 spade na kikiriki cenu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA