Zvezda saopštenjem odgovorila Radničkom: "Ponašaju se bahato, a nisu mogli protiv Mornara... Bave se lažima"

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 31

Tokom prethodnog vikenda je odigrano sedmo kolo Superlige Srbije gde su snage odmerili Crvena zvezda i Radnički iz Kragujevca u Gornjem Milanovcu. Aktuelni šampion Srbije je slavio sa 1:0, dok su meč obeležili prekidi meča, kao i mnogobrojni skandali.

Jedan od najvećih incidenata se dogodio kada su navijači iz Kragujevca topovskim udarima gađali upravu Crvene zvezde, kada je povredu doživeo i sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela. On je potom izdao i saopštenje.

Međutim, na njegovo saopštenje je odgovorio i Radnički.

Na kraju, sada se oglasila i Zvezda još jednom. Saopštenje kluba sa Marakane prenosimo u celosti.

- Ljudi koji su sada na čelu Radničkog iz Kragujevca su pokazali da su apsolutno nedorasli vođenju jednog takvog kluba i to će sasvim sigurno rezultati u budućnosti pokazati. Za sada su pokazali da su ozbiljni lažovi. Sve što su rekli na račun našeg sportskog direktora Mitra Mrkele je izmišljotina. Mitar Mrkela je čovek koji je svoju i igračku i funkcionersku karijeru gradio kao vrhunski gospodin bez ijedne jedine afere u svom životu. Mrkela je legenda jugoslovenskog i srpskog fudbala, bio je najmlađi debitant našeg fudbala i velika zvezda, bez ijedne jedine mrlje u svojoj bogatoj karijeri. Igrao je protiv najvećih i ponašao se skromno, a ovi koji nisu mogli da se suprotstave Mornaru iz Bara, poslednjeplasiranom timu lige Crne Gore, sebi su dozvolili da se ponašaju bahato i necivilizovano.

- Mrkela se radovao kao i čitavo rukovodstvo našeg kluba. Da li je zbog toga zaslužio da dobije topovski udar i fizičke povrede zbog kojih je morao biti hospitalizovan. Verovatno su smatrali da su trebali da budu kažnjeni i igrač Vanja Drkušić i trener Nebojša Milošević koji su takođe dobili po jedan topovski udar. Bespredmetno je komentarisati ovakve tvrdnje i objašnjenja. Umesto da pokušaju da nešto poprave i promene u svom klubu, oni kojima je Crvena zvezda svojim rezultatima omogućila da izađu u Evropu, su odlučili da se bave lažima ne bi li dobili sitne poene kod šačice svojih nazovi navijača koji su kao jako bitni njima u klubu. Takav odabrani put ih ne može odvesti ka uspehu.

(Telegraf.rs)

Video: Novi haos na meču Radnički - Zvezda: Sudija opet prekinuo meč posle gola Ivanića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    4. septembar 2024 | 15:39

    Navukliste mrznju cele Srbije toliko ste odvratni cak i svojim navijacima

  • Мики

    4. septembar 2024 | 15:54

    Gospodsko ponasanje i saopstenje, svaka cast za LS, ali ovo sto radite u FSS, superligi i svim fudbalskim organima je bruka i sramota, ako ste tako jaki, ne trebaju vam sudije povucite sve svoje ljude i dokazite to, a ne da se ponasate sa pozicija sile i moci

  • Laganini

    4. septembar 2024 | 15:42

    Jedva dočekali da odgovore saopštenjem!!! Ciganska posla!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA